聚燕
鮮燻海蜇火蟲魷蚕豆腐甘夏酵素汁
シェフセレクト海鮮とクラゲの盛り合わせ
桜花と空豆のゼリー寄せ 甘夏の酵素ヴィネグレットソース
Chef’s Selected Seafood and Jelly Fish Appetizer
Sakura Jelly Terrine with Fava Bean, Enzyme Orange Vinaigrette
香芒生汁蝦球
海老のヘルシーマンゴーマヨネーズソース リーフサラダ添え
Deep Fried Prawns with Original Healthy Mango Mayonnaise Sauce
旬天菜上湯排翅
フカヒレ姿煮 金華ハムの上湯とろみスープ仕立て 旬の野菜とご一緒に
Braised Supreme Whole Shark’s Fin with Chinese Ham Broth Soup and Seasonal Vegetables
清蒸東星斑
東星ハタの “清蒸(チェンヅェン)” 香港スタイル 葱生姜のフィッシュ醤油ソース
Steamed Star Grouper Fish with Scallion, Ginger and Fish Soy Sauce, Hong Kong Style
老陳醋桑椹咕嚕肉
熟成陳醋と桑の実で作ったオリジナルソースの黒酢豚 季節野菜を添えて
Sweet and Sour Pork with Chinese Black Vinegar Sauce Made with Pomegranate and Mulberry Juice
蟹肉旬菜炒飯
蟹肉と根みつばのチャーハン アマランサス入り
Crab Meat Fried Rice with Japanese Parsley and Amaranth Seeds
笑臉満意甜蜜蜜
メニューよりお好きなデザートをお選び下さい
Please Choose ONE Dish from Dessert Menu
15,000
per person
All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。