麗燕
繽紛健康素菜碟
健康野菜の特製オードブル四種盛り合わせ
Chef’s Selected Special Vegetables Appetizers
煎粉果配蘿白糕
海老入り米粉餃子 と 廣東大根餅の香り焼き
辣椒醤(ラージョウジャン)とVXO醤添え
Pan-Fried Cantonese Dumpling and Radish Cake with Hong Kong Chili Sauce and VXO Sauce
酸辣七彩豆腐羹
彩り野菜と二種類の豆腐入り 酸味と辛味のとろみスープ
香港ライチ酢と木姜油(ムージャンユ)の香り
Hot and Sour Soup with Shredded Seasonal Vegetables and Tofu, Lychee Vinegar Flavor
蟹肉鶏蛋扒時蔬
季節野菜と浅利の蟹肉入り卵あんかけ
Wok-Sautéed Seasonal Vegetable and Asari Cram with Crab Meat Egg Sauce
翡翠旬菜獅子頭
コラーゲン入り 豚肉だんごの蒸し煮込み 春野菜の翡翠仕立て
Braised Pork Meat Ball and Spring Vegetables with Green Vegetable Soup
蕪菁羊栖菜糙米炒飯
揚げ玄米と蕪漬けのひじきチャーハン アマランサス入り
Hijiki Seaweed Fried Rice with Pickled Turnip and Crispy Rice, Amaranth Seeds
士多啤梨紫芋椰汁
紫芋のココナッツミルク いちご、黒タピオカ、香港ビーンズと共に
Purple Sweet Potato Coconut Milk with Strawberry and Hong Kong Beans, Tapioca Ball
5,000
per person
All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。