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健燕

HEALTHY SWALLOW
野菜のみで構成された『ヴィーガン』ランチコース

繽紛健康素菜碟
シェフセレクト健康野菜の特製オードブル盛り合わせ
Varieties of Seasonal Marinated Vegetables and Pickles

甜麺香煎蓮藕餅
春筍入り 蓮根餅の香り焼き 牛蒡甘味噌ソース
Pan-Fried Lotus Root Cake with Bamboo Shoot, Burdock Sweet Black Miso Sauce

“齋”佛跳牆
オリジナル精進蒸しスープ
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作った“ 佛跳牆(ファッテューチョン)”

“Buddha Jump Over the Wall” Twice Boiled Chinese Mushrooms and Vegetables Soup

碧緑春天蔬菜
春野菜のあっさり炒め 二種類のグリーンソースで
Wok-Sautéed Spring Vegetables with Green Sauce

素麻婆荳腐
ベジタリアン麻婆豆腐 豆乳仕立て
Vegetarian Mabo Tofu with Soy Milk Spicy Soup

七彩豆肉湯粉絲
大豆ミートと彩り野菜の緑豆春雨スープヌードル
Soup Starch Noodles with Wok-Sautéed Rainbow Vegetables and Soy Meat

健康西洋菜蜜檸檬嗜哩糖水
クレソン、蜜ナツメ、杏仁の健康デザートスープ 香港スタイル
レモンゼリーと共に

Hong Kong Classic Healthy Sweet Soup with Watercress and Chinese Almond, Lemon Jelly

6,500
per person

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。