Skip to content

健燕

HEALTHY SWALLOW
野菜のみで構成された『ヴィーガン』ランチコース

繽紛健康素菜碟
シェフセレクト健康野菜の特製オードブル盛り合わせ
Varieties of Seasonal Marinated Vegetables and Pickles

素鴨艾包餅配鹹菜包子
ベジタリアン鴨肉のよもぎクレープ巻きと香港漬け菜の蒸し饅頭
Vegetarian Duck Wrapped in Japanese Mugwort Crêpe, Steamed Bun with Pickled Hong Kong Vegetables

“齋”佛跳牆
オリジナル精進蒸しスープ
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作った“ 佛跳牆(ファッテューチョン)”

“Buddha Jump Over the Wall” Twice Boiled Chinese Mushrooms and Vegetables Soup

黄姜香琥珀旬蔬菜
寒天と広東豆苗の炒め 春ウコンの香り
Wok-Sautéed Agar and Chinese Bean Sprouts with Spring Turmeric
豆肉崧腐皮翡翠豆富
ヴィーガンミートと豆腐、湯葉の煮込み 翡翠仕立て
Stewed Vegan Meat, Tofu and Tofu Skin with Green Peas Sauce
彩菜蕨湯粉絲
彩り野菜とわらび春雨のスープヌードル
Bracken Glass Noodles Soup with Sautéed Vegetables
蓮子枸杞白木耳青梅涼凍
蓮の実、白きくらげ、枸杞の実入り 青梅のコンポートゼリー
Green Plum Comported Jelly with Lotus Seed, White Jelly Fungus, and Wolfberry

7,000
per person

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。