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媚燕

MARVELOUS SWALLOW
シェフ自慢の料理を組み入れたお勧めのランチコース

姜葱茸鮮魚果汁紅醋春天蔬菜配海蜇盆
鮮魚と季節野菜のバラエティ、クラゲ頭の葱生姜風味和え
春を感じるフルーツヴィネグレット、紅醋ジュレと共に

Marinated Seasonal Fish, Jelly Fish and Spring Vegetables Appetizer,
Refreshing Fruits Vinaigrette and Chinese Red Vinegar Jelly

靚三蒸焼売
三種の彩り焼売
Three Kinds of Steamed Dumplings

齋”佛跳牆
オリジナル精進蒸しスープ
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作った “ 佛跳牆(ファッテューチョン)”

“Buddha Jump Over the Wall” Twice Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup

香芒蝦球配彩菜桜蝦包餅捲
海老のヘルシーマンゴーマヨネーズソース と 桜海老と細切り野菜のクレープ捲き
Deep Fried Prawns with Original Healthy Mango Mayonnaise Sauce, Sakura Shrimp Crepe Roll with Shredded Vegetables

七彩黒豉椒炒和牛肉片
和牛ヒレ肉と旬野菜の荳豉(トウチー)入りオイスターソース炒め 黒胡椒風味
Wok-Sautéed Wagyu Tenderloin and Seasonal Vegetables with Black Beans and Oyster Sauce

韮黄銀芽豆肉絲湯麺
黄ニラ、もやし、大豆ミートの香港細麺スープヌードル
Hong Kong Noodles Soup with Sautéed Bean Sprouts and Yellow Chives, Soy Meat

燕液旬鮮果汁杏仁豆腐
マヌカハニー入り 杏仁豆腐 燕の巣ライチゼリーとオレンジピューレを添えて
Chinese Hang Yang Almond Tofu with Swallow’s Nest and Orange Puree

9,000
per person

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。