媚燕
海蜇荳辨麻香鮮魚滑沙律
クラゲの胡麻オイル和え と 鮮魚の刺身サラダ 葱生姜風味
オリジナル豆板醬風味のレモンドレッシングで
Sesame Oil Marinated Jellyfish and Marinated Low Fish Salad with Original Szechuan Bean Chili Paste and Lemon Dressing
靚三蒸餃
季節の蒸し点心三種
Three Kinds of Seasonal Steamed Dumplings
齋”佛跳牆
“ 佛跳牆(ファッテューチョン)”
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作ったオリジナル精進蒸しスープ
“Buddha Jump Over the Wall” Twice Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup
香芒蝦球配蝦韮饅頭
海老のヘルシーマンゴーマヨネーズソース と 海老入り焼きニラ饅頭
Deep Fried Prawns with Original Healthy Mango Mayonnaise Sauce, Pan-Fried Chive Dumpling with Shrimp
七彩黒豉椒炒和牛肉
和牛ヒレ肉と季節野菜のオイスター醤油炒め ブラックビーンズ黒胡椒風味 栗チップ添え
Wok-Sautéed Wagyu Tenderloin and Vegetables with Black Beans Oyster Sauce, Chestnut Chips
韮黄銀芽豆肉絲湯麺
黄ニラ、もやしと細切り大豆ミート入り 香港細麺スープヌードル
Hong Kong Noodles Soup with Sautéed Bean Sprouts, Yellow Chives and Soy Meat
雪蛤香橙椰汁南瓜露
南瓜のココナッツミルク
オレンジと香港ビューティーコラーゲン “雪蛤(シュッカプ)”と共に
Pumpkin Coconut Milk with Orange and Chinese Healthy Herb Hasma
9,000
per person
All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。