媚燕
海蜇三味白鶏桂花汁繽紛蔬菜盆
クラゲの胡麻オイル和え と 茹で鶏の三種味わい
秋野菜のバラエティ 金木犀ジュレのアクセント
Sesame Oil Marinated Jelly Fish and Poached Cold Chicken with Three Types of Chinese Sauce,
Marinated Autumn Vegetable and Osmanthus Jelly
靚三蒸餃
季節の蒸し点心三種
Three Kinds of Seasonal Steamed Dumplings
齋”佛跳牆
オリジナル精進蒸しスープ
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作った “ 佛跳牆(ファッテューチョン)”
“Buddha Jump Over the Wall” Twice Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup
香芒蝦球配蝦韮饅頭
海老のヘルシーマンゴーマヨネーズソース と
海老入り焼きニラ饅頭 辣椒醤(ラージョウジャン)添え
Deep Fried Prawns with Original Healthy Mango Mayonnaise Sauce, Pan-Fried Chive Dumpling with Shrimp
濃猪汁豉油炆肉排
豚スペアリブのやわらか煮
たまり醤油のコラーゲンソース 季節野菜と里芋マッシュ添え
Braised Pork Spare Ribs with Collagen Soy Sauce, Mushed Japanese Taro Potato and Sautéed Vegetables
港式蝦子雲呑湯麺
海老雲呑入り 香港細麺のスープヌードル
Hong Kong Noodles Soup with Shrimp Wonton
雪蛤香橙椰汁南瓜露
南瓜のココナッツミルク
オレンジと香港ビューティーコラーゲン “雪蛤(シュッカプ)”と共に
Pumpkin Coconut Milk with Orange and Chinese Healthy Herb Hasma
9,000
per person
All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。