媚燕
夏天菜三味冷涮海鰻麻香海蜇繽紛蔬菜盆
鱧の冷菜 と クラゲの胡麻オイル風味和え
夏野菜のバラエティ
Sesame Oil Marinated Jelly Fish and Cold Pike Conger Appetizer with Marinated Summer Vegetables
靚三蒸餃
季節の蒸し点心三種
Three Kinds of Seasonal Steamed Dumplings
齋”佛跳牆
オリジナル精進蒸しスープ
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作った “ 佛跳牆(ファッテューチョン)”
“Buddha Jump Over the Wall” Twice Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup
金沙軟殻蟹配煎蝦香港菜咸水角
ソフトシェルクラブのスパイス揚げ と 焼き海老と香港漬け菜のクミン風味揚げ餅餃子
Deep Fried Soft-Shell Crab with Garlic Chili Spice, Deep Fried Cumin Dumpling with Shrimp
柱候醤燜冬瓜和牛腩
和牛ネックと冬瓜の柱候醬(チュウホウジャン)煮込み
トマトを練り込んだ蒸しパンとご一緒に
Braised Wagyu Neck and Winter Melon with Cantonese Spicy Miso Sauce, Steamed Tomato Bun
港式蝦子雲呑湯麺
海老雲呑入り 香港細麺のスープヌードル
Hong Kong Noodles Soup with Shrimp Wonton
夢想笑臉芒果布甸
プラセンタエキス入り マンゴープリン
ライチの香りの燕の巣コラーゲンゼリー添え
Original Mango Pudding with Lychee Flavored Swallow’s Nest and Mango Puree
9,500
per person
All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。