媚燕
秋天菌梨子汁海蜇頭鳳城滑鱒魚
クラゲと富士山湧水マスの刺身サラダ仕立て キノコ醤と梨のヴィネグレット
揚げピーナッツと甘酢野菜のアクセント
Sesame Oil Marinated Jelly Fish and Salmon Trout Salad with Mushrooms and Pear Vinaigrette and Deep Fried Peanut and Marinated Vegetables
靚三蒸餃
季節の蒸し点心三種
Three Kinds of Seasonal Steamed Dumplings
齋”佛跳牆
オリジナル精進蒸しスープ
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作った “ 佛跳牆(ファッテューチョン)”
“Buddha Jump Over the Wall” Twice Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup
香芒蝦球配蝦韮饅頭
海老のヘルシーマンゴーマヨネーズソース と
海老入り焼きニラ饅頭 辣椒醤(ラージョウジャン)添え
Deep Fried Prawns with Original Healthy Mango Mayonnaise Sauce, Pan-Fried Chive Dumpling with Shrimp
濃猪汁豉油炆肉排
豚スペアリブのやわらか煮
たまり醤油のコラーゲンソース 季節野菜と里芋マッシュ添え
Braised Pork Spare Ribs with Collagen Soy Sauce, Mushed Japanese Taro Potato and Sautéed Vegetables
港式蝦子雲呑湯麺
海老雲呑入り 香港細麺のスープヌードル
Hong Kong Noodles Soup with Shrimp Wonton
雪蛤香橙椰汁南瓜露
南瓜のココナッツミルク
オレンジと香港ビューティーコラーゲン “雪蛤(シュッカプ)”と共に
Pumpkin Coconut Milk with Orange and Chinese Healthy Herb Hasma
9,500
per person
All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。