媚燕
鮮燻海蜇火蟲魷蚕豆腐甘夏酵素汁
シェフセレクト海鮮とクラゲの盛り合わせ
桜花と空豆のゼリー寄せ 甘夏の酵素ヴィネグレットソース
Chef’s Selected Seafood and Jelly Fish Appetizer
Sakura Jelly Terrine with Fava Bean, Enzyme Orange Vinaigrette
靚三蒸餃
季節の蒸し点心三種
Three Kinds of Seasonal Steamed Dumplings
齋”佛跳牆
オリジナル精進蒸しスープ
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作った “ 佛跳牆(ファッテューチョン)”
“Buddha Jump Over the Wall” Twice Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup
香芒蝦球配彩菜桜蝦包餅捲
海老のヘルシーマンゴーマヨネーズソース と 桜海老と彩り野菜のクレープ捲き
Deep Fried Prawns with Original Healthy Mango Mayonnaise Sauce, Sakura Shrimp Crepe Roll with Shredded Vegetables
七彩黒豉椒炒和牛肉片
和牛ヒレ肉と旬野菜の荳豉トウチー入りオイスターソース炒め 黒胡椒風味
Wok-Sautéed Wagyu Tenderloin and Seasonal Vegetables with Black Beans and Oyster Sauce
港式蝦子雲吞湯麺
海老雲呑入り 香港細麺のスープヌードル
Shrimp Wonton Soup Noodle, Hong Kong Style
燕液旬鮮果汁杏仁豆腐
マヌカハニー入り 杏仁豆腐 燕の巣ライチゼリーとオレンジピューレを添えて
Chinese Almond Pudding with Manuka Honey, Swallow’s Nest and Orange Puree
9,500
per person
All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。