媚燕
海蜇皮配柚香鮮魚滑沙律
クラゲの胡麻オイル和え と 鮮魚の刺身サラダ 柚子風味の葱生姜ソース 木の実のアクセント
Sesame Oil Marinated Jelly Fish, Sliced Low Fish Salad with Yuzu Citrus Flavored Scallion Ginger Sauce and Nuts
靚三蒸餃
季節の蒸し点心三種
Three Kinds of Seasonal Steamed Dumplings
齋”佛跳牆
オリジナル精進蒸しスープ
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作った “ 佛跳牆(ファッテューチョン)”
“Buddha Jump Over the Wall” Twice Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup
香芒蝦球配海鮮炸宜紙捲
海老のヘルシーマンゴーマヨネーズソース と 海鮮の網ライスペーパー揚げ 香港チリソース
Deep Fried Prawns with Original Healthy Mango Mayonnaise Sauce, Deep Fried Seafood Wrapped in Rice Paper
旬菜胡椒香清湯和牛腩\
和牛ブリスケットと和牛テールの廣東風蒸し煮込み 季節野菜と共に
Stewed Wagyu Brisket and Wagyu Tail with Clear Broth and Seasonal Vegetables
馬友姜粒彩菜炒飯
香港の発酵塩漬け魚 “馬友(マーヤウ)” と彩り野菜のチャーハン アマランサス入り
Wok-Fried Rice with Hong Kong Fermented Salty Fish and Vegetables, Amaranth Seeds
夢想笑臉芒果布甸
プラセンタエキス入り 特製マンゴープリン 燕の巣コラーゲンゼリー添え
Original Mango Pudding with Lychee Flavored Swallow’s Nest Jelly
9,500
per person
All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。