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媚燕

MARVELOUS SWALLOW
シェフ自慢の料理を組み入れたお勧めのランチコース

海蜇皮生寒鰤魚片柚子香火麻仁旬蔬菜
クラゲの冷菜 と 寒ブリの刺身サラダ仕立て 柚子風味
麻の実ナッツのアクセント

Sesame Oil Marinated Jelly Fish, Winter Yellowtail Salad with Vegetables and Hemp Seeds, Yuzu Citrus Flavor

靚三蒸餃
季節の蒸し点心三種
Three Kinds of Seasonal Steamed Dumplings

齋”佛跳牆
オリジナル精進蒸しスープ
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作った “ 佛跳牆(ファッテューチョン)”

“Buddha Jump Over the Wall” Twice Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup

香芒蝦球配炸百花茭白
海老のヘルシーマンゴーマヨネーズソース
マコモ茸の海老すり身揚げ 香港チリソース

Deep Fried Prawns with Original Healthy Mango Mayonnaise Sauce, Deep Fried Water Bamboo with Shrimp Paste, Hong Kong Chili Sauce

胡椒清湯旬菜牛腩
和牛ブリスケットと和牛テールの広東風蒸し煮込み 季節野菜と共に
Stewed Wagyu Brisket and Wagyu Tail with Clear Broth and Seasonal Vegetables

馬友姜粒生菜炒飯
香港“鹹魚(ハムユイ)”と彩り野菜のチャーハン アマランサス入り
Wok-Fried Rice with Hong Kong Fermented Salty Fish and Vegetables, Amaranth Seeds

水果阿薩伊乳酪布丁
プラセンタエキス入り アサイーの美容ヨーグルトプディング 旬の果実をご一緒に
Acai Yogurt Pudding with Seasonal Fruits

9,500
per person

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。