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健燕

HEALTHY SWALLOW
野菜のみで構成された『ヴィーガン』ランチコース

繽紛健康素菜碟
シェフセレクト健康野菜の特製オードブル盛り合わせ
Varieties of Seasonal Marinated Vegetables and Pickles

VXO千絲炸芋角
里芋の野菜餡入り カダイフ揚げ VXO醤ソース
Deep Fried Vegetable Yam Cake with Original VXO Sauce

“齋”佛跳牆
オリジナル精進蒸しスープ
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作った“ 佛跳牆(ファッテューチョン)”

“Buddha Jump Over the Wall” Twice Boiled Chinese Mushrooms and Vegetables Soup

豆漿炖福建紫菜豆腐白菜
福建海苔と豆腐、白菜の豆乳煮込み
Wok-Stewed Fujian Seaweed, Tofu and Hakusai Cabbage with Soy Milk

老陳醋石榴炸腐皮
生湯葉と彩り野菜の酢豚風
熟成陳醋とザクロビネガーの甘酢ソース

Wok-Fried Fresh Tofu Skin and Vegetables with Pomegranate Black Vinegar Sauce

燕麦奶紅糟坦々湯粉絲
オーツミルクと紅麹味噌入り 坦々春雨ヌードル
Glass Noodles Soup with Spicy Sesame and Oats Milk

旬水果大黄酒醸湯圓
ナツメ餡の白玉団子、白木耳、クコの実、季節のフルーツ入り
ルバーブの薬膳デザート

Healthy Rhubarb Dessert with Rice Dumpling, White Jelly Fungus, Wolfberry and Seasonal Fruits

7,000
per person

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。