Skip to content

健燕

HEALTHY SWALLOW
野菜のみで構成された『ヴィーガン』ランチコース

繽紛健康素菜碟
シェフセレクト健康野菜の特製オードブル盛り合わせ
Varieties of Seasonal Marinated Vegetables and Pickles

夏天菜脆皮春巻
夏野菜の春巻き オリジナルVXO醤ソース
Deep Fried Vegetables Spring Roll with Original VXO Sauce

“齋”佛跳牆
オリジナル精進蒸しスープ
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作った“ 佛跳牆(ファッテューチョン)”

“Buddha Jump Over the Wall” Twice Boiled Chinese Mushrooms and Vegetables Soup

橄欖汁炒蔬菜
旬野菜と芥子菜(カラシナ)
漬けのあっさり炒め オリーブの香り

Wok-Sautéed Seasonal Vegetables and Leaf Mustard with Olive Flavor

塩麴豆漿汁豆腐
大豆ミート入り 枝豆と豆腐の塩麴豆乳煮込み 馬告(マーガオ)の香り
Braised Soy Meat, Green Soybeans and Tofu with Soy Milk Sauce

沙律蕃茄汁涼米粉
トマトスープの冷やしビーフン ベジタリアンハムとミックスリーフと共に
Cold Rice Noodles with Tomato Soup, Vegetarian Ham and Mixed Leaves

薬膳苦瓜愛玉凍
苦瓜愛玉ゼリー、白きくらげ、百合根、和三盆糖の
清涼ヘルシーデザート

Healthy Bitter Gourd Jelly Dessert with Silver Ear Fungus, Lily Bulb, Wasanbon Sugar

6,500
per person

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。