麗燕
繽紛健康素菜碟
健康野菜の特製オードブル四種盛り合わせ
Chef’s Selected Special Vegetables Appetizers
煎蘿白糕配紅蘿蔔絲酥餅
大根餅の香り焼き と 紅芯大根のパイ包み揚げ 辣椒醤(ラージョウジャン)ソース
Pan-Fried Radish Cake and Watermelon Radish Pie with Hong Kong Chili Sauce
南北杏蘋果山薬猪肉湯
長芋、ナツメ、杏仁入り 林檎と豚肉の香港風蒸しスープ
Apple and Pork Healthy Soup with Nagaimo Yam, Jujube, Chinese Almond
干貝煮粉絲白菜配炸銀魚
白菜と春雨、干し貝柱の白湯煮込み 揚げ白魚添え
Braised Hakusai Cabbage, Glass Noodle and Dry Scallop with Deep Fried Icefish
八珍陳醋桑椹咕嚕肉
八珍陳醋と桑の実で作ったオリジナルソースの黒酢豚 季節野菜と共に
Sweet and Sour Pork with Chinese Black Vinegar Sauce Made with Pomegranate and Mulberry Juice
干蜆貝彩菜炒飯
乾燥しじみと彩り野菜のチャーハン アマランサス入り
Vegetable Fried Rice with Dry Freshwater Clam and Amaranth Seeds
桃胶牛油果椰子汁
桃の樹液 “桃 膠(トウガウ)” と旬のフルーツ入り アボカドのココナッツミルク
Avocado Coconut Milk with Peach Sap and Seasonal Fruits
5,500
per person
All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。