嬉燕
一口開心
一口のお楽しみ
Amuse
彩虹健康蔬食碟
シェフセレクト健康野菜の特製オードブル盛り合わせ
Varieties of Seasonal Marinated Vegetables and Pickles
香芒蝦球配海鮮炸宜紙捲
海老のヘルシーマンゴーマヨネーズソース と 海鮮の網ライスペーパー揚げ 香港チリソース
Deep Fried Prawns with Original Healthy Mango Mayonnaise Sauce, Deep Fried Seafood Wrapped in Rice Paper
“齋”佛跳牆
オリジナル精進蒸しスープ
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作った “ 佛跳牆(ファッテューチョン)”
“Buddha Jump Over the Wall” Twice Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup
是日鯪魚鼓汁炒蔬菜
本日の廣東野菜炒め 川魚の豆鼓(トウチー)オイル漬け風味
Wok-Sautéed Cantonese Vegetables with Ferment Black Beans Oil
蜜汁花彫話梅排骨
豚スペアリブの紹興酒煮込み
話梅(ワームイ)入りジンジャーハニーソース タロイモのマッシュと季節野菜添え
Braised Pork Spareribs with Chinese Rice Wine and Ginger Honey Sauce, Mushed Taro Potato and Vegetables
干蜆貝彩菜炒飯
乾燥しじみと彩り野菜のチャーハン アマランサス入り
Vegetable Fried Rice with Dry Freshwater Clam and Amaranth Seeds
桃胶牛油果椰子汁
桃の樹液 “桃膠(トウガウ)” と旬のフルーツ入り アボカドのココナッツミルク
Avocado Coconut Milk with Peach Sap and Seasonal Fruits
12,500
per person
All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。