Skip to content

紅燕

GLORIOUS SWALLOW
フカヒレ姿煮や豪華食材を使ったディナーコース

一口開心
一口のお楽しみ
Amuse

夏天菜冷鮑魚麻香海蜇繽紛蔬菜盆
蒸し鮑の冷製 と クラゲの胡麻オイル風味和え 夏野菜のバラエティ
果実と野菜のヴィネグレット

Sliced Cold Abalone and Sesame Oil Marinated Jelly Fish with Summer Vegetables, Fruits and Vegetable Vinaigrettes

金沙東星斑軟殻蟹
東星ハタ と ソフトシェルクラブのスパイシー揚げ
Deep Fried Star Grouper Fish and Soft-Shell Crab with Garlic Chili Spice

旬天菜上湯鮑翅
フカヒレ姿煮 金華ハムの上湯とろみスープ仕立て 季節野菜と共に
Braised Supreme Whole Shark’s Fin with Chinese Ham Broth Soup and Vegetables

豉汁蒸鰻魚
鰻の豆鼓(トウチー)蒸し 香港スタイル 葱生姜のフィッシュ醤油ソース
Steamed Eel with Ferment Black Beans, Scallion, Ginger and Fish Soy Sauce

無花果紅葡萄酒汁夏威夷果脆肉和牛扒
和牛ヒレ肉のカットステーキ 赤ワインと無花果入り香味ソース
マカダミアナッツと牛肉のパリパリ揚げをご一緒に

Wagyu Tenderloin Cut Steak with Fig Red Wine Sauce and Macadamia Nut

港式蝦子雲呑湯麺
海老雲呑入り 香港細麺のスープヌードル
Hong Kong Noodles Soup with Shrimp Wonton

笑臉満意甜蜜蜜
メニューよりお好きなデザートをお選び下さい
Please Choose ONE Dish from Dessert Menu

24,500
per person

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。