紅燕
一口開心
一口のお楽しみ
Amuse
彩菜海鮮配双味海蜇白鶏盆
シェフセレクト海鮮とクラゲ、茹で鶏の盛り合わせ
彩り野菜のバラエティ 桜の香りを添えて
Chef’s Selected Seafood, Jelly Fish, Cold Chicken and Vegetables Appetizer
干焼帝王蟹配百花蟹爪
タラバの蟹のチリソース と 蟹爪の海老すり身揚げ 桜塩添え
Wok-Sautéed King Crab with Chili Sauce, Deep Fried Crab Claw with Shrimp Paste and Sakura Salt
旬天菜上湯排翅
フカヒレ姿煮 金華ハムの上湯とろみスープ仕立て 旬の野菜とご一緒に
Braised Supreme Whole Shark’s Fin with Chinese Ham Broth Soup and Vegetables
鮮貝三様米粉山薬包翡翠汁
北寄貝、帆立貝、ミル貝の白玉饅頭包み蒸し 貝出汁の翡翠スープ仕立て
Steamed Rice Flour Bun with Surf Clam and Scallop, Geoduck, Clam Green Sauce
山菜豉汁煎和牛扖
和牛ヒレ肉のカットステーキ 春野菜の炒め と フキノトウの豆鼓(トウチー)和えを添えて
Wagyu Tenderloin Steak with Spring Vegetable and Japanese Butterbur Scape Sauce
港式櫻花蝦雲呑湯麺
桜海老雲呑の香港細麺スープヌードル
Hong Kong Noodles Soup with Sakura Shrimp Wonton
笑臉満意甜蜜蜜
メニューよりお好きなデザートをお選び下さい
Please Choose ONE Dish from Dessert Menu
24,500
per person
All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。