Skip to content

紅燕

GLORIOUS SWALLOW
フカヒレ姿煮や豪華食材を使ったディナーコース

一口開心
一口のお楽しみ
Amuse

春天菜海鮮配双味海蜇盆
シェフセレクト海鮮とクラゲの盛り合わせ、彩り野菜のバラエティ
春を感じるフルーツヴィネグレット、紅醋ジュレと共に

Chef’s Selected Marinated Seafood, Jelly Fish and Spring Vegetables Appetizer,
Refreshing Fruits Vinaigrette and Chinese Red Vinegar Jelly

酥炸旬菜配炒東星斑
東星ハタとウルイの炒め 旬野菜の米粉揚げを添えて
Wok-Sautéed Star Grouper Fish and Wild Vegetable Urui, Deep Fried Spring Vegetables

旬天菜上湯鮑翅
フカヒレ姿煮 金華ハムの上湯とろみスープ仕立て 季節野菜と共に
Braised Supreme Whole Shark’s Fin with Chinese Ham Broth Soup and Vegetables

白灼北寄帯子象拔蚌
北寄貝、帆立貝、ミル貝のサッと茹で 葱生姜のフィッシュソース 香港スタイル
Poached Surf Clam and Scallop, Geoduck with Scallion and Ginger, Fish Soy Sauce

豆瓣豉汁煎和牛扖
和牛ヒレ肉のカットステーキ 荳豉(トウチー)と豆板醬入り薬味ソース
焼き野菜と新じゃが芋のマッシュ

Pan-Fried Wagyu Tenderloin and Seasonal Vegetables with Ferment Black Beans Spicy Sauce

港式毛蟹蝦雲呑湯麺
毛蟹入り海老雲吞の香港細麺スープヌードル
Hong Kong Noodles Soup with Shrimp Hairy Crab Wonton

笑臉満意甜蜜蜜
メニューよりお好きなデザートをお選び下さい
Please Choose ONE Dish from Dessert Menu

24,000
per person

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。