紅燕
一口開心
一口のお楽しみ
Amuse
夏天菜冷鮑魚麻香海蜇繽紛蔬菜盆
蒸し鮑の冷製 と クラゲの胡麻オイル風味和え 夏野菜のバラエティ
果実と野菜のヴィネグレット
Sliced Cold Abalone and Sesame Oil Marinated Jelly Fish with Summer Vegetables, Fruits and Vegetable Vinaigrettes
金沙東星斑軟殻蟹
東星ハタ と ソフトシェルクラブのスパイシー揚げ
Deep Fried Star Grouper Fish and Soft-Shell Crab with Garlic Chili Spice
旬天菜上湯鮑翅
フカヒレ姿煮 金華ハムの上湯とろみスープ仕立て 季節野菜と共に
Braised Supreme Whole Shark’s Fin with Chinese Ham Broth Soup and Vegetables
鰻の豆鼓(トウチー)蒸し 香港スタイル 葱生姜のフィッシュ醤油ソース
Steamed Eel with Ferment Black Beans, Scallion, Ginger and Fish Soy Sauce
無花果紅葡萄酒汁夏威夷果脆肉和牛扒
和牛ヒレ肉のカットステーキ 赤ワインと無花果入り香味ソース
マカダミアナッツと牛肉のパリパリ揚げをご一緒に
Wagyu Tenderloin Cut Steak with Fig Red Wine Sauce and Macadamia Nut
港式蝦子雲呑湯麺
海老雲呑入り 香港細麺のスープヌードル
Hong Kong Noodles Soup with Shrimp Wonton
笑臉満意甜蜜蜜
メニューよりお好きなデザートをお選び下さい
Please Choose ONE Dish from Dessert Menu
24,500
per person
All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。