Skip to content

歓燕

DELIGHT SWALLOW
オリジナル料理と伝統広東料理を組み入れたお勧めのディナーコース

一口開心
一口のお楽しみ
Amuse

時疏凍鮑白鶏海蜇盆
蒸し鮑と茹で鶏の冷製 クラゲの胡麻オイル風味和え 夏野菜のバラエティ
フルーツヴィネガーソースのアクセント

Steamed Abalone, Boiled Chicken, Marinated Jelly Fish and Summer Vegetables Appetizer
with Fruits Vinegar Sauce

滑蛋海鮮配EXO魷魚通菜
海老と蟹の米卵ミルク炒め と 烏賊と空芯菜のあっさり炒め EXO醬添え
Wok-Sautéed Prawn and Crab Meat with Milky Egg, Wok-Sautéed Squid and Water Spinach with EXO Sauce

火腿茸瑤柱冬瓜馬告竹笙翅湯
フカヒレ、キヌガサ茸、冬瓜、金華ハム、干し貝柱の香港風蒸しスープ馬告(マーガオ)の香り
Double-Boiled Hard Shell Clam and Watercress Soup with Shark’s Fin

清蒸東星斑
東星ハタの “ 清蒸(チェンヅェン)” 香港スタイル 葱生姜のフィッシュ醤油ソース
Steamed Star Grouper Fish with Scallion, Ginger and Fish Soy Sauce, Hong Kong Style

夏菜柱候和牛腩
和牛ネックとアキレス腱の柱候醬(チュウホウジャン)煮込み 夏野菜と共に
Stewed Wagyu Brisket and Wagyu Tail with Clear Broth and Seasonal Vegetables

港式蝦子雲呑湯麺
海老雲呑入り 香港細麺のスープヌードル
Hong Kong Noodles Soup with Shrimp Wonton

夢想笑臉芒果布甸
プラセンタエキス入り マンゴープリン ライチの香りの燕の巣コラーゲンゼリー添え
Original Mango Pudding with Lychee Flavored Swallow’s Nest and Mango Puree

16,000
per person

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。