歓燕
一口開心
一口のお楽しみ
Amuse
夏天菜冷鮑魚麻香海蜇繽紛蔬菜盆
蒸し鮑の冷製 と クラゲの胡麻オイル風味和え 夏野菜のバラエティ
果実と野菜のヴィネグレット
Sliced Cold Abalone and Sesame Oil Marinated Jelly Fish with Summer Vegetables, Fruits and Vegetable Vinaigrettes
滑蛋蟹肉配金沙蝦芦笋
蟹肉の米卵ミルク炒め と 海老とアスパラガスの香味パン粉和え EXO醬添え
Wok-Sautéed Crab Meat with Milky Egg, Wok-Sautéed Prawn and Asparagus with EXO Sauce
薬膳人参火腿瑤柱帝王菜翅羹
フカヒレ、干し貝柱、金華ハム、朝鮮人参入りモロヘイヤのとろみスープ
Double-Boiled Healthy Soup with Shark’s Fin, Dry Scallop, Chinese Ham, Korean Ginseng, Egyptian Spinach
清蒸東星斑
東星ハタの “清蒸(チェンヅェン)”
香港スタイル 葱生姜のフィッシュ醤油ソース
Steamed Star Grouper Fish with Scallion, Ginger and Fish Soy Sauce, Hong Kong Style
柱候醤燜冬瓜和牛腩
和牛ネックと冬瓜の柱候醬(チュウホウジャン)煮込み
トマトを練り込んだ蒸しパンとご一緒に
Braised Wagyu Neck and Winter Melon with Cantonese Spicy Miso Sauce, Steamed Tomato Bun
沙律柚子香芝麻汁鶏絲涼麺
柚子風味の胡麻だれ冷やし香港麺 鶏胸肉の葱和えと共に
Cold Hong Kong Noodles with Cold Chicken and Yuzu Flavored Sesame Sauce
夢想笑臉芒果布甸
プラセンタエキス入り マンゴープリン ライチの香りの燕の巣コラーゲンゼリー添え
Original Mango Pudding with Lychee Flavored Swallow’s Nest and Mango Puree
16,500
per person
All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。