Skip to content

歓燕

DELIGHT SWALLOW
オリジナル料理と伝統広東料理を組み入れたお勧めのディナーコース

一口開心
一口のお楽しみ
Amuse

繽紛海鮮配彩菜海蜇盆
さまざまな海鮮の盛り合わせ と くらげの胡麻風味和え
冬野菜のバラエティ 熟成陳醋ジュレのソースで

Assorted Marinated Seafood, Sesame Oil Marinated Jelly Fish, Marinated Winter Vegetables
with Chinese Black Vinegar Jelly Sauce

香芒蝦球配火麻仁海鮮生菜包
海老のヘルシーマンゴーマヨネーズソース と 麻の実ナッツ入り海鮮レタスカップ包み
Deep Fried Prawns with Original Healthy Mango Mayonnaise Sauce,
Wok-Sautéed Seafood with Hemp Seeds and Lettuce Cup

鹿角竹笙燉湯翅
フカヒレ、キヌガサダケ、鹿の角、干し貝柱入り 滋養薬膳蒸しスープ
Double-Boiled Healthy Soup with Shark’s Fin, Silk Mushroom, Deer Antler, Dry Scallop

清蒸東星斑
東星ハタの “ 清蒸(チェンヅェン)” 香港スタイル 葱生姜のフィッシュ醤油ソース
Steamed Star Grouper Fish with Scallion, Ginger and Fish Soy Sauce, Hong Kong Style

胡椒清湯旬菜和牛腩
和牛ブリスケットと和牛テールの広東風蒸し煮込み 季節野菜と共に
Stewed Wagyu Brisket and Wagyu Tail with Clear Broth and Seasonal Vegetables

馬友姜粒生菜炒飯
香港 “鹹魚(ハムユイ)”とレタスのチャーハン アマランサス入り
Wok-Fried Rice with Hong Kong Fermented Salty Fish and Lettuce, Amaranth Seeds

紅艶士多啤梨杏仁豆腐
プラセンタエキス入り バラの香りの杏仁豆腐 苺とアロエ添え
Chinese Hang Yang Almond Tofu with Strawberry, Aloe, Rose Jelly

16,000
per person

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。