Skip to content

歓燕

DELIGHT SWALLOW
オリジナル料理と伝統広東料理を組み入れたお勧めのディナーコース

一口開心
一口のお楽しみ
Amuse

春天菜海鮮配双味海蜇盆
シェフセレクト海鮮とクラゲの盛り合わせ、彩り野菜のバラエティ
春を感じるフルーツヴィネグレット、紅醋ジュレと共に

Chef’s Selected Marinated Seafood, Jelly Fish and Spring Vegetables Appetizer,
Refreshing Fruits Vinaigrette and Chinese Red Vinegar Jelly

香芒蝦球配油菜花汁炒双海鮮
海老のヘルシーマンゴーマヨネーズソース と 二種海鮮の炒め 菜の花の山椒風味ソース
Deep Fried Prawns with Original Healthy Mango Mayonnaise Sauce,
Wok-Fried Two Kinds of Seafood with Rape Blossoms Sauce

西洋菜蛤燉湯翅
フカヒレ入り 地蛤とクレソンの上湯蒸しスープ
Double-Boiled Hard Shell Clam and Watercress Soup with Shark’s Fin

清蒸東星斑
東星ハタの “ 清蒸(チェンヅェン)” 香港スタイル 葱生姜のフィッシュ醤油ソース
Steamed Star Grouper Fish with Scallion, Ginger and Fish Soy Sauce, Hong Kong Style

七彩黒豉椒炒和牛肉片
和牛ヒレ肉と旬野菜の荳豉(トウチー)入りオイスターソース炒め 黒胡椒風味
Stewed Wagyu Brisket and Wagyu Tail with Clear Broth and Seasonal Vegetables

櫻花蝦芦笋炒飯
桜海老とアスパラガスのチャーハン アマランサス入り
Sakura Shrimp Fried Rice with Asparagus and Amaranth Seeds

燕液旬鮮果汁杏仁豆腐
マヌカハニー入り 杏仁豆腐 燕の巣ライチゼリーとオレンジピューレを添えて
Chinese Hang Yang Almond Tofu with Swallow’s Nest and Orange Puree

16,000
per person

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。