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翠燕

GREEN SWALLOW
野菜のみで構成された『ヴィーガン』ディナーコース

一口開心
一口のお楽しみ
Amuse

彩虹健康蔬食碟
シェフセレクト健康野菜の特製オードブル盛り合わせ
Varieties of Seasonal Marinated Vegetables and Pickles

VXO香煎紅羅白糕配菜粒生菜包
人参とビーツの廣東大根餅の香り焼き
VXO醬ソース と 麻の実入り旬野菜のレタスカップ包み

Pan-Fried Carrot and Beats Cake with Original VXO Sauce, Wok-Sautéed Vegetables with Hemp Seeds and Lettuce Cup

“齋”佛跳牆
“ 佛跳牆(ファッテューチョン)”
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作ったオリジナル精進蒸しスープ

“Buddha Jump Over the Wall” Twice Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup

紅花汁旬菜山薬包
ヴィーガンミートと季節野菜の蒸し饅頭 紅花ソース仕立て
Steamed Vegetables Dumpling with Vegan Meat and Safflower Sauce

黒松露野菌炸豆腐
廣東野菜と揚げ豆腐のキノコ入り豆乳ソース トリュフ添え
Deep Fried Tofu, Braised Seasonal Vegetables and Soy Milk Truffle Sauce with Mushrooms

七彩豆肉絲湯米粉
彩り野菜と大豆ミートのスープビーフン 柚子風味の塩麹豆板醤添え
Rice Noodles Soup with Soy Meat and Vegetables, Yuzu Flavored Szechuan Bean Chili Paste

美人白果腐竹糖水
柿と栗、銀杏、湯葉入り 香港ビューティー美肌デザートスープ
Healthy Sweet Soup with Persimmon, Chestnut, Ginkgo Nut and Dry Bean Curd

12,000
per person

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。