Skip to content

頭盆

APPETIZER
前菜

海蜇海鮮繽紛蔬菜盆
シェフセレクト海鮮オードブルの盛り合わせ
・くらげの胡麻オイル風味和え・叉焼・焼鴨・季節野菜のバラエティ
1person

Marinated Seafood Appetizers Plate

3,800

彩虹健康蔬食碟
季節の健康野菜のオードブル盛り合わせ
Vegan Menu
Varieties of Seasonal Marinated Vegetables and Pickles
2,400

花椒麻醤棒棒鶏
バンバンジー 花椒(ホアジャオ)の香りの練り胡麻ソース 夏野菜のピクルス添え
Shredded Cold Chicken with Szechuan Pepper Flavored Sesame Sauce and Pickled Vegetables
2,800

麻香海蜇酸蔬菜
くらげの胡麻オイル風味和え 春野菜のピクルス添え
Sesame Oil Marinated Jelly Fish with Seasonal Vegetable Pickles
3,200

姜葱茸拌鮮帯子
ホタテの葱生姜和え 旬野菜のバラエティ
Sliced Cold Scallop with Scallion and Ginger Sauce, Seasonal Vegetable Pickles
3,200

魚翅・湯羹

SHARK’S FIN & SOUP
フカヒレ料理・スープ

旬天菜上湯鮑翅
フカヒレ姿煮
金華ハムの上湯とろみスープ仕立て 彩り野菜と共に 1person

Braised Supreme Whole Shark’s Fin with Chinese Ham Broth Soup and Vegetables
12,000

瑪咖香茸竹絲燉湯翅
フカヒレ、鳥骨鶏、マカ、香茸入り 滋養薬膳蒸しスープ 1person
Double-Boiled Healthy Soup with Shark’s Fin, Black Chicken, Koutake Mushroom, Peruvian Herb
3,000

蒸水蛋黄姜干貝香菇羹
フカヒレ入り ウコンとキノコのとろみスープ 干し貝柱風味
茶碗蒸し仕立て 1person

Shark’s Fin, Mushrooms and Dry Scallop Soup with Steamed Egg Tofu
2,800

美麗真珠燕窩菜花羹
燕の巣入り カリフラワーのスープ 中国美容サプリメント真珠パウダーと共に 1person
Cauliflower Chicken Soup with Swallow’s Nest and Pearl Powder
2,400

“齋”佛跳牆
“佛跳牆(ファッチューチョン)”
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作ったオリジナル精進蒸しスープ 1person

Vegan Menu
“Buddha Jump Over the Wall” Double-Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup
2,000

点心・廣東蔬菜

DIM SUM VEGETABLES
点心・廣東野菜

靚三蒸餃
季節の蒸し点心 三種 1person
Three Kinds of Seasonal Steamed Dumplings
1,200

蝦韮饅頭
海老入り焼きニラ饅頭 辣椒醤(ラージョウジャン)添え 1person
Pan-Fried Chive Dumpling with Shrimp with Hong Kong Chili Sauce
1,800

VXO香煎紅羅白糕
人参とビーツの廣東大根餅の香り焼き オリジナルVXO醤ソース 2peaces
Vegan Menu

Pan-Fried Carrot and Beats Cake with Original VXO Sauce
1,800

是日広東蔬菜
本日の廣東野菜の炒め
Today’s Recommended Wok-Sautéed Cantonese Vegetable
2,400

香菇粉絲素蠔油鮮竹捲
キノコと春雨の湯葉包み揚げ ベジタリアンオイスターソース煮込み
Vegan Menu
Deep Fried Yuba Roll with Mushroom and Glass Noodles, Vegetarian Oyster Sauce
2,600

黒松露野菌炸豆腐
揚げ豆腐のキノコ入り豆乳ソース トリュフ風味 廣東野菜添え
Vegan Menu
Deep Fried Tofu with Truffle Flavored Soy Milk Sauce and Mushroom, Cantonese Vegetable
3,800

海鮮類

SEAFOOD
海鮮料理

香芒生汁蝦球
海老のヘルシーマンゴーマヨネーズソース炒め リーフサラダ添え
Deep Fried Prawns with Original Healthy Mango Mayonnaise Sauce
3,000

三姜茸辣茄汁蝦球
海老のチリソース 三種のジンジャー(ウコン、ガランガル、生姜)入り
Braised Prawns with Original Tomato Chili Sauce Flavored with Three Kinds of Ginger
3,000

EXO七彩煎三鮮
東星ハタ、ホタテ、海老の香り焼き 季節野菜添え オリジナルEXO醤ソース
Pan-Fried Star Grouper Fish, Scallop, Prawn, Sautéed Vegetables with EXO Sauce
4,800

清蒸東星斑
東星ハタの “ 清蒸(チェンヅェン)”
葱生姜のフィッシュ醤油ソース

2peaces
Steamed Grouper Fish with Scallion and Ginger Soy Sauce, Hong Kong Style
5,200

蒜茸粉絲蒸鮑魚
鮑と春雨のガーリック蒸し 香港風フィッシュ醤油ソース
2peaces
Steamed Abalone with Garlic and Glass Noodles, Fish Soy Sauce
5,800

肉類

MEAT
肉料理

八珍陳醋桑椹咕嚕肉
八珍陳醋と桑の実で作ったオリジナルソースの黒酢豚 季節野菜を添えて
Sweet and Sour Pork with Chinese Black Vinegar Sauce Made with Pomegranate and Mulberry Juice
3,200

旬菜八珍黒醋汁白灼肉片
豚ロース肉と季節野菜のしゃぶしゃぶ 生姜風味の八珍黒酢ソース
Wok-Boiled Pork Loin and Seasonal Vegetables with Ginger Flavored Black Vinegar Sauce
3,200

濃猪汁豉油炆肉排
豚スペアリブのやわらか煮
たまり醤油のコラーゲンソース 季節野菜と里芋マッシュ添え

2peaces
Braised Pork Spare Ribs with Collagen Soy Sauce,
Mushed Japanese Taro Potato and Sautéed Vegetables

4,800

七彩黒豉椒炒和牛肉
和牛ヒレ肉と季節野菜のオイスター醤油炒め
ブラックビーンズ黒胡椒風味 栗チップ添え

Wok-Sautéed Wagyu Tenderloin and Vegetables with Black Beans Oyster Sauce, Chestnut Chips
6,000

豆豉孖筋煎和牛扖配蒸松菌花巻
和牛ヒレ肉のカットステーキ
牛コラーゲンのブラックビーンズソース 松茸の蒸しパン添え

Pan-Fried Wagyu Tenderloin with Ferment Black Beans Sauce and Matutake Flavored Steamed Bun
7,200

麺・飯

RICE & NOODLE
麺・飯類

咸菜荳酥上素炒飯
香港漬け菜と香り大豆のアマランサス入り 野菜チャーハン
Vegetables Fried Rice with Hong Kong Pickles, Fried Soy Beans and Amaranth Seeds
2,000

海鮮生菜炒飯
海鮮とレタスのチャーハン アマランサス入り
Seafood Fried Rice with Lettuce and Amaranth Seeds
2,600

牛粒生姜炒飯
和牛ヒレ肉と松の実のチャーハン アマランサス入り
Wagyu Tenderloin Fried Rice with Pine Nuts and Amaranth Seeds
2,800

港式蝦子雲呑湯麺
海老雲呑入り 香港細麺のスープヌードル
Hong Kong Style Shrimp Wonton Soup Noodle
2,400

韮黄銀芽鼓油皇炒麺
黄ニラともやしの香港焼きそば 舞茸のモリンガパウダー揚げ添え
Stir Fried Hong Kong Noodles with Bean Sprouts and Yellow Chives, Maitake Mushroom with Moringa
2,000

七彩豆肉絲湯米粉
彩り野菜と大豆ミートのスープビーフン 柚子風味の塩麹豆板醤添え
Vegan Menu
Rice Noodles Soup with Soy Meat and Vegetables, Yuzu Flavored Szechuan Bean Chili Paste
2,000

甜甜蜜蜜

DESSERT
デザート

美人白果薏苡糖水
柿、栗、銀杏、ハトムギ入り 香港ビューティー美肌豆乳デザートスープ
Vegan Menu
Healthy Sweet Soup with Persimmon, Chestnut, Ginkgo Nut and Tear Grass
1,200

養生梨雪耳棗麦芦卡蜂蜜糖水
梨、白きくらげ、ナツメ、マヌカハニー入り 美容デザートスープ
Healthy Sweet Soup with Pear, White Jelly Fungus, Jujube, Manuka Honey
1,400

雪蛤香橙椰汁南瓜露
南瓜のココナッツミルク
オレンジと香港ビューティーコラーゲン“雪蛤(シュッカプ)”と共に

Pumpkin Coconut Milk with Orange and Chinese Healthy Herb Hasma

1,600

旬鮮果杏仁豆腐
プラセンタエキス入り 杏仁豆腐
シャインマスカットと果実ゼリー、燕の巣添え

Chinese Almond Pudding with Shine Muscat and Fruits Jelly, Swallow’s Nest
1,600

夢想笑臉芒果布甸
特製マンゴープリン プラセンタエキス入り
完熟マンゴーのピューレと果実ゼリー、燕の巣添え

Original Mango Pudding with Mango Puree and Fruits Jelly, Swallow’s Nest
1,600

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。