Skip to content

頭盆

APPETIZER
前菜

海蜇藁香鳳城滑鰹魚酔牡丹蝦繽紛蔬菜盆
シェフセレクト冷製オードブル盛り合わせ
・茹で鶏・鱧の冷製・くらげの胡麻オイル風味和え・季節野菜のバラエティ
1person
Chef’s Selected Seafood and Jelly Fish, Cold Chicken Appetizer Plate
3,800

三味凍鮑魚配時疏菜
蒸し鮑の冷菜 三種類の味わい 夏野菜のバラエティ
1person 4,200

Steamed Cold Abalone Appetizer with Marinated Summer Vegetables

彩虹健康蔬食碟
季節の健康野菜のオードブル盛り合わせ
Vegan Menu
Varieties of Seasonal Marinated Vegetables and Pickles
2,600

花椒麻醤棒棒鶏
バンバンジー 花椒(ホアジャオ)の香りの練り胡麻ソース 旬野菜のピクルス添え
Shredded Cold Chicken with Szechuan Pepper Flavored Sesame Sauce and Pickled Vegetables
3,000

麻香海蜇酸蔬菜
クラゲの胡麻オイル風味和え 季節野菜のピクルスと共に
Sesame Oil Marinated Jelly Fish with Seasonal Vegetable Pickles
3,200

魚翅・湯羹

SHARK’S FIN & SOUP
フカヒレ料理・スープ

旬天菜上湯鮑翅
フカヒレ姿煮
金華ハムの上湯とろみスープ仕立て 彩り野菜と共に 1person

Braised Supreme Whole Shark’s Fin with Chinese Ham Broth Soup and Vegetables
12,000

火腿茸瑤柱冬瓜馬告竹笙翅湯
フカヒレ、キヌガサ茸、冬瓜、金華ハム、干し貝柱の香港風蒸しスープ馬告(マーガオ)の香り
1person 3,000

Double-Boiled Healthy Soup with Shark’s Fin, Bamboo Pith, Winter Melon, Chinese Ham, Dry Scallop, Chinese Spice

薬膳人参火腿瑤柱帝王菜翅羹
フカヒレ、干し貝柱、金華ハム、朝鮮人参入りモロヘイヤのとろみスープ
1person 3,000

Double-Boiled Healthy Soup with Shark’s Fin, Dry Scallop, Chinese Ham, Korean Ginseng, Egyptian Spinach

珍珠粉燕液彩菜粟米羹
金糸瓜と彩り野菜のコーンスープ 真珠パウダーと燕の巣コラーゲン添え
1person 2,400

Corn Soup with Yellow String Gourd, Swallow’s Nest and Pearl Powder

“齋”佛跳牆
オリジナル精進蒸しスープ
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作った “佛跳牆(ファッテューチョン)” 1person

Vegan Menu
“Buddha Jump Over the Wall” Double-Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup
2,000

点心・廣東蔬菜

DIM SUM VEGETABLES
点心・廣東野菜

靚三蒸餃
季節の蒸し点心 三種 1person
Three Kinds of Seasonal Steamed Dumplings
1,200

韮菜煎餅配旬菜春巻
ベジタリアンミート入り焼きニラ饅頭 夏野菜の春巻き オリジナルVXO醤ソース
Vegan Menu
Pan-Fried Chive Dumpling with Vegan Meat, Deep Fried Vegetable Spring Roll with VXO Sauce
1person 1,800

廣東蒸饅頭配蜂巣炸芋角
焼き海老と香港漬け菜のクミン風味揚げ餅餃子
海老と湯葉のタロ芋包み揚げ スイートチリソース添え

Deep Fried Cumin Dumpling with Shrimp
Deep Fried Prawn and Bean Curd Skin Wrapped with Taro Potato with Sweet Chili Sauce

1person 1,800

馬拉盞炒通菜
空心菜の香港エビ風味醤辛み炒め
Wok-Sautéed Chinese Water Spinach with Spicy Garlic Shrimp Sauce
2,600

塩麴豆漿汁豆腐
大豆ミート入り 枝豆と豆腐の塩麴豆乳煮込み 馬告(マーガオ)の香り
Vegan Menu
Braised Soy Meat, Green Soybeans and Tofu with Soy Milk Sauce
2,600

芝麻汁無花果矮瓜冬瓜
炙り無花果と揚げ茄子、冬瓜の胡麻ソース仕立て
Vegan Menu
Grilled Fig and Deep Fried Eggplant with Sesame Sauce
2,800

海鮮類

SEAFOOD
海鮮料理

香芒生汁蝦球
海老のヘルシーマンゴーマヨネーズソース炒め リーフサラダ添え
Deep Fried Prawns with Original Healthy Mango Mayonnaise Sauce
3,200

三姜茸辣茄汁蝦球
海老のチリソース 三種のジンジャー(ウコン、ガランガル、生姜)入り
Braised Prawns with Original Tomato Chili Sauce Flavored with Three Kinds of Ginger
3,200

EXO滑蛋蟹肉芦笋
蟹肉とアスパラガスの米卵ミルク炒め EXO醬添え
Wok-Sautéed Crab Meat and Asparagus with EXO Sauce
3,800

金沙軟殻蟹
ソフトシェルクラブのスパイス揚げ リーフサラダ添え
Deep Fried Soft-Shell Crab with Garlic Chili Spice
3,800

清蒸東星斑
東星ハタの “ 清蒸(チェンヅェン)”
葱生姜のフィッシュ醤油ソース

2peaces
Steamed Grouper Fish with Scallion and Ginger Soy Sauce, Hong Kong Style
5,200

豆漿芝麻冬瓜皇鮑魚
鮑と冬瓜のヘルシー豆乳胡麻ソース 青菜添え
Braised Sliced Abalone and Winter Melon with Green Vegetable
6,000

肉類

MEAT
肉料理

老陳醋桑椹咕嚕肉
熟成陳醋と桑の実で作ったオリジナルソースの黒酢豚 季節野菜を添えて
Sweet and Sour Pork with Chinese Black Vinegar Sauce Made with Pomegranate and Mulberry Juice
3,200

豉椒矮瓜醸肉崧配苦瓜猪肝
茄子の豚ひき肉詰め スパイシーブラックビーンズソース煮
豚レバーのリエットを詰めた苦瓜の香り焼きと共に

Braised Eggplant Stuffed Minced Pork with Fermented Black Beans Spicy Sauce
3,200

紅矮瓜汁塩麹酒醸腌猪肉片
塩麹と酒醸でマリネした豚ロース肉の香り焼き 赤茄子のソース仕立て
Pan-Fried Salted Rice Malt Marinated Pork Loin and Summer Vegetables with Red Eggplant Sauce
3,800

柱候醤燜冬瓜和牛腩
和牛ネックと冬瓜の柱候醬煮込み トマトを練り込んだ蒸しパンとご一緒に
Braised Wagyu Neck and Winter Melon with Cantonese Spicy Miso Sauce, Steamed Tomato Bun
5,600

七彩黒豉椒炒和牛肉片
和牛ヒレ肉と旬野菜の荳豉入りオイスターソース炒め 黒胡椒風味
Wok-Sautéed Wagyu Tenderloin and Vegetables with Black Beans, Oyster Sauce
6,000

無花果紅葡萄酒汁夏威夷果脆肉和牛扒
和牛ヒレ肉のカットステーキ 赤ワインと無花果入り香味ソース
マカダミアナッツと牛肉のパリパリ揚げをご一緒に

Wagyu Tenderloin Cut Steak with Fig Red Wine Sauce and Macadamia Nut
7,400

麺・飯

RICE & NOODLE
麺・飯類

帝王菜搾菜米蛋炒飯
モロヘイヤと搾菜漬けの米卵チャーハン アマランサス入り
Egyptian Spinach Fried Rice with Szechuan Pickles and Amaranth Seeds
2,000

海鮮芦笋炒飯
海老、蟹肉、干し貝柱の海鮮チャーハン アマランサス入り
Crab Meat Fried Rice with Shrimp, Dry Scallop and Amaranth Seeds
2,800

和牛橄欖菜夏香炒飯
和牛ヒレ肉と芥子菜漬けのチャーハン アマランサス入り
Wagyu Tenderloin Fried Rice with Pickled Leaf Mustard and Amaranth Seeds
3,000

港式蝦子雲呑湯麺
海老雲呑入り 香港細麺のスープヌードル
Hong Kong Noodles Soup with Shrimp Wonton
2,400

沙律柚子香芝麻汁鶏絲涼麺
柚子風味の胡麻だれ冷やし香港麺 鶏胸肉の葱和えと共に
Cold Hong Kong Noodles with Yuzu Flavored Sesame Sauce and Shredded Chicken Salad
2,400

沙律蕃茄汁涼米粉
トマトスープの冷やしビーフン ベジタリアンハムとミックスリーフと共に
Vegan Menu
Cold Rice Noodles with Tomato Soup, Vegetarian Ham and Mixed Leaves
2,400

甜甜蜜蜜

DESSERT
デザート

薬膳苦瓜愛玉凍
苦瓜愛玉ゼリー、白きくらげ、百合根、和三盆糖の清涼ヘルシーデザート
Vegan Menu
Healthy Bitter Gourd Jelly Dessert with Silver Ear Fungus, Lily Bulb, Wasanbon Sugar
1,200

水果茉莉花茶豆漿布甸
フルーツジャスミンティーの美肌豆乳プリン 季節果実と共に
Soy Milk Pudding with Fruits Jasmin Tea and Seasonal Fruits
1,200

仙草凍火龍果椰汁西米露
ドラゴンフルーツのココナッツミルク 仙草ゼリーとタピオカ入り
Dragon Fruits Coconut Milk Soup with Chinese Herb Jelly and Tapioca Ball
1,400

洛神花蜜桃杏仁豆腐
マヌカハニー入り杏仁豆腐 桃のコンポートとハイビスジュレをご一緒に
Chinese Almond Pudding with Hibiscus Comported Peach and Hibiscus Jelly
1,400

夢想笑臉芒果布甸
特製マンゴープリン プラセンタエキス入り
ライチ風味の燕の巣コラーゲンゼリーと完熟マンゴーのピューレ添え

Original Mango Pudding with Lychee Flavored Swallow’s Nest and Mango Puree
1,600

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。