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頭盆

APPETIZER
前菜

海蜇海鮮繽紛蔬菜盆
シェフセレクト海鮮オードブルの盛り合わせ 1person

Marinated Seafood Appetizers Plate

3,600

彩虹健康蔬食碟
季節の健康野菜のオードブル盛り合わせ
Vegan Menu
Varieties of Seasonal Marinated Vegetables and Pickles
2,400

花椒麻醤白灼肉片
豚肩ロース肉の冷製 花椒の香りの練り胡麻ソース 季節野菜のピクルス添え
Sliced Cold Pork with Szechuan Pepper Flavored Sesame Sauce and Assorted Vegetables
2,800

麻香海蜇酸蔬菜
くらげの胡麻オイル風味和え 春野菜のピクルス添え
Sesame Oil Marinated Jelly Fish with Seasonal Vegetable Pickles
3,000

姜葱茸鮮魚果汁春天蔬菜
鮮魚の刺身サラダと彩り野菜のバラエティ 春のフルーツヴィネグレットと共に
Marinated Low Fish with Refreshing Fruits Vinaigrette and Spring Vegetables
3,000

魚翅・湯羹

SHARK’S FIN & SOUP
フカヒレ料理・スープ

旬天菜上湯鮑翅
フカヒレ姿煮
金華ハムの上湯とろみスープ仕立て 彩り野菜と共に 1person

Braised Supreme Whole Shark’s Fin with Chinese Ham Broth Soup and Vegetables
9,800

西洋菜蛤燉湯翅
フカヒレ入り 地蛤とクレソンの上湯蒸しスープ 1person
Double-Boiled Hard Shell Clam and Watercress Soup with Shark’s Fin
3,000

酸辣七彩豆腐散翅羹
フカヒレ、彩り野菜、二種類の豆腐入り 酸味と辛味のとろみスープ 1person
Hot and Sour Soup with Shark’s Fin and Shredded Vegetables, Tofu, Lychee Vinegar Flavor
2,800

真珠燕液鶏茸青豆羹
燕の巣コラーゲン入りグリーンピースと鶏挽肉のとろみスープ 真珠パウダー添え 1person
Greenpeace and Minced Chicken Soup with Swallow’s Nest and Pearl Powder
2,400

“齋”佛跳牆
“佛跳牆(ファッチューチョン)”
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作ったオリジナル精進蒸しスープ 1person

Vegan Menu
“Buddha Jump Over the Wall” Double-Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup
2,000

点心・廣東蔬菜

DIM SUM VEGETABLES
点心・廣東野菜

靚三蒸餃
三種 季節の蒸し点心 1person
Three Kinds of Seasonal Steamed Dumplings
1,200

甜麺香煎蓮藕餅配彩菜素XO包餅捲
春筍入り蓮根餅の香り焼き
牛蒡甘味噌ソース 彩り野菜とVXO醤のクレープ捲き 1person
Vegan Menu

Pan-Fried Lotus Root Cake with Bamboo Shoot, Burdock Sweet Black Miso Sauce,
Rainbow Vegetables Crepe Roll with VXO Sauce

1,800

煎粉果配蘿白糕
海老入り米粉餃子 と 廣東大根餅の香り焼き
辣椒醤とVXO醤添え 1person

Pan-Fried Cantonese Dumpling and Cantonese Radish Cake
with Hong Kong Chili Sauce and VXO Sauce

1,800

蒜茸炒荳苗
豆苗(廣東トウミョウ)のガーリック炒め
Wok-Sautéed Chinese Bean Seedlings with Garlic
2,400

素麻婆荳腐
ベジタリアン麻婆豆腐 豆乳仕立て
Vegan Menu
Vegetarian Mabo Tofu with Soy Milk Spicy Soup
3,000

松露豆漿芝士白芦笋
ホワイトアスパラガスの豆乳クリームチーズ 白木耳添え トリュフと共に
Vegan Menu
Poached White Asparagus with Soy Milk Cream Cheese, White Jelly Fungus and Truffle

3,800

海鮮類

SEAFOOD
海鮮料理

香芒生汁蝦球
海老のヘルシーマンゴーマヨネーズソース炒め リーフサラダ添え
Deep Fried Prawns with Original Healthy Mango Mayonnaise Sauce
3,000

三姜茸辣茄汁蝦球
海老のチリソース 三種のジンジャー(ウコン、ガランガル、生姜)入り
Braised Prawns with Original Tomato Chili Sauce Flavored with Three Kinds of Ginger
3,000

油菜花汁炒双海鮮
二種海鮮と季節野菜の炒め 菜の花の山椒風味ソースとEXO醤を添えて
Wok-Fried Two Kinds of Seafood and Vegetables with Rape Blossoms Sauce, EXO Sauce
3,600

清蒸東星斑
東星ハタの “ 清蒸(チェンヅェン)”
葱生姜のフィッシュ醤油ソース

2peaces
Steamed Grouper Fish with Scallion and Ginger Soy Sauce, Hong Kong Style
5,200

廣東菜真珠蠔皇鮑魚
鮑のオイスターソース煮 白木耳と真珠パウダーを添えて
Braised Abalone with Oyster Sauce, White Jelly Fungus and Pearl Powder
6,000

肉類

MEAT
肉料理

新洋葱汁時蔬炒猪肉
豚肩ロース肉のしゃぶしゃぶと旬野菜の炒め 新玉葱と豆鼓の熟成陳醋ソース
Wok-Sautéed Sliced Pork and Seasonal Vegetables with Original Onion Black Vinegar Sauce
3,000

八珍陳醋桑椹咕嚕肉
八珍陳醋と桑の実で作ったオリジナルソースの黒酢豚 季節野菜を添えて
Sweet and Sour Pork with Chinese Black Vinegar Sauce Made with Pomegranate and Mulberry Juice
3,000

豉椒焼汁煎猪肉
豚ロース肉の香り焼き 荳豉(トウチー)とたまり醤油のコラーゲンソース 春野菜と共に
Pan-Fried Pork Loin and Spring Vegetable with Sweet Soy Sauce and Chinese Fermented Black Beans
3,600

七彩黒豉椒炒和牛肉片
和牛ヒレ肉と旬野菜の荳豉(トウチー)入りオイスターソース炒め
Wok-Sautéed Wagyu Tenderloin and Vegetables with Black Beans, Oyster Sauce
6,000

豆瓣豉汁煎和牛扖
和牛ヒレ肉のカットステーキ 荳豉と豆板醬入り薬味ソース
焼き野菜と新じゃが芋のマッシュ

Pan-Fried Wagyu Tenderloin and Seasonal Vegetables with Ferment Black Beans Spicy Sauce
7,200

麺・飯

RICE & NOODLE
麺・飯類

蕪菁羊栖菜糙米炒飯
揚げ玄米と蕪漬けのひじきチャーハン アマランサス入り
Hijiki Seaweed Fried Rice with Pickled Turnip and Crispy Rice, Amaranth Seeds
2,000

櫻花蝦芦笋炒飯
桜海老とアスパラガスのチャーハン アマランサス入り
Sakura Shrimp Fried Rice with Asparagus and Amaranth Seeds
2,600

和牛時蔬菜炒飯
和牛ヒレ肉、うるい、春筍のチャーハン アマランサス入り
Wagyu Tenderloin Fried Rice with Wild Vegetable Urui,, Bamboo Shoot and Amaranth Seeds
2,800

港式蝦子雲呑湯麺
海老雲呑入り 香港細麺のスープヌードル
Hong Kong Style Shrimp Wonton Soup Noodle
2,400

旬菜荳肉絲煎麺
季節野菜と大豆ミートのあんかけ焼きそば
Pan-Fried Noodles with Starchy Braised Rainbow Vegetables and Soy Meat
2,000

七彩豆肉湯粉絲
大豆ミートと七種野菜の緑豆春雨スープヌードル
Vegan Menu
Soup Starch Noodles with Wok-Sautéed Rainbow Vegetables and Soy Meat
2,000

甜甜蜜蜜

DESSERT
デザート

健康西洋菜蜜檸檬嗜哩糖水
クレソン、蜜ナツメ、杏仁の健康デザートスープ 香港スタイル レモンゼリーと共に
Vegan Menu
Hong Kong Classic Healthy Sweet Soup with Watercress and Chinese Almond, Lemon Jelly
1,200

士多啤梨紫芋椰汁
紫芋のココナッツミルク いちご、黒タピオカ、香港ビーンズと共に
Purple Sweet Potato Coconut Milk with Strawberry and Hong Kong Beans, Tapioca Ball
1,200

士多啤梨麻香牛乳布甸
プラセンタエキス入り 白胡麻プリン イチゴとフランボワーズのソース
Sesame Flavored Milk Pudding with Strawberry and Raspberry Sauce

1,400

燕液旬鮮果汁杏仁豆腐
マヌカハニー入り 杏仁豆腐 燕の巣ライチゼリーとオレンジピューレを添えて
Chinese Hang Yang Almond Tofu with Swallow’s Nest and Orange Puree
1,600

夢想笑臉芒果布甸
特製マンゴープリン プラセンタエキス入り
燕の巣コラーゲンゼリーライチ風味と完熟マンゴーのピューレ添え

Original Mango Pudding with Lychee Flavored Swallow’s Nest and Mango Puree
1,600

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。