Skip to content

頭盆

APPETIZER
前菜

海蜇海鮮繽紛蔬菜盆
シェフセレクト海鮮オードブルの盛り合わせ 1person

Marinated Seafood Appetizers Plate

3,600

彩虹健康蔬食碟
季節の健康野菜のオードブル盛り合わせ
Vegan Menu
Varieties of Seasonal Marinated Vegetables and Pickles
2,400

花椒麻醤棒棒鶏
バンバンジー 花椒(ホアジャオ)の香りの練り胡麻ソース 夏野菜のピクルス添え
Shredded Cold Chicken with Szechuan Pepper Flavored Sesame Sauce and Pickled Vegetables
2,800

麻香海蜇酸蔬菜
くらげの胡麻オイル風味和え 春野菜のピクルス添え
Sesame Oil Marinated Jelly Fish with Seasonal Vegetable Pickles
3,000

凍鮑魚配時疏菜
上湯蒸し鮑の冷製 旬野菜のバラエティ 冬瓜と檸檬のジュレ
Steamed Cold Abalone and Marinated Vegetables with Winter Melon and Lemon Jelly
4,800

魚翅・湯羹

SHARK’S FIN & SOUP
フカヒレ料理・スープ

旬天菜上湯鮑翅
フカヒレ姿煮
金華ハムの上湯とろみスープ仕立て 彩り野菜と共に 1person

Braised Supreme Whole Shark’s Fin with Chinese Ham Broth Soup and Vegetables
12,000

火腿茸瑤柱冬瓜馬告竹笙翅湯
フカヒレ、キヌガサ茸、冬瓜、金華ハム
干し貝柱の香港風蒸しスープ 馬告(マーガオ)の香り 1person

Double-Boiled Healthy Soup
with Shark’s Fin, Bamboo Pith, Winter Melon, Chinese Ham, Dry Scallop, Chinese Spice

3,000

上湯蟹肉竹笙翅羹
蟹肉とキヌガサ茸入り フカヒレのとろみスープ 1person
Chinese Ham Broth Soup with Crab Meat, Shark’s Fin and Bamboo Pith
3,000

珍珠粉燕液彩菜粟米羹
金糸瓜と彩り野菜のコーンスープ 真珠パウダーと燕の巣コラーゲン添え 1person
Corn Soup with Yellow String Gourd, Swallow’s Nest and Pearl Powder
2,400

“齋”佛跳牆
“佛跳牆(ファッチューチョン)”
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作ったオリジナル精進蒸しスープ 1person

Vegan Menu
“Buddha Jump Over the Wall” Double-Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup
2,000

点心・廣東蔬菜

DIM SUM VEGETABLES
点心・廣東野菜

靚三蒸餃
三種 季節の蒸し点心 1person
Three Kinds of Seasonal Steamed Dumplings
1,200

韮菜煎餅配旬菜春巻
ベジタリアンミート入り焼きニラ饅頭
夏野菜の春巻き オリジナルVXO醤ソース 1person
Vegan Menu

Pan-Fried Chive Dumpling with Vegan Meat,
Deep Fried Vegetable Spring Roll with VXO Sauce

1,800

廣東蒸饅頭配蜂巣炸芋角
廣東蒸し饅頭 と 海老と湯葉のタロ芋包み揚げ スイートチリソース添え 1person
Cantonese Steamed Bun,
Deep Fried Prawn and Bean Curd Skin Wrapped with Taro Potato with Sweet Chili Sauce

1,800

馬拉盞炒通菜
空心菜の香港エビ風味醤辛み炒め
Wok-Sautéed Water Spinach with Spicy Garlic Shrimp Sauce
2,400

塩麴豆漿汁豆腐
大豆ミート入り 枝豆と豆腐の塩麴豆乳煮込み 馬告(マーガオ)の香り
Vegan Menu
Braised Soy Meat, Green Soybeans and Tofu with Soy Milk Sauce
2,600

松露豆奶冬瓜竹笙
キヌガサ茸の金糸瓜詰め 冬瓜の豆乳湯葉クリームソース サマートリュフ添え
Vegan Menu
Braised Bamboo Pith with Yellow String Gourd and Winter Melon with Soy Milk Cream Sauce, Truffle
3,800

海鮮類

SEAFOOD
海鮮料理

香芒生汁蝦球
海老のヘルシーマンゴーマヨネーズソース炒め リーフサラダ添え
Deep Fried Prawns with Original Healthy Mango Mayonnaise Sauce
3,000

三姜茸辣茄汁蝦球
海老のチリソース 三種のジンジャー(ウコン、ガランガル、生姜)入り
Braised Prawns with Original Tomato Chili Sauce Flavored with Three Kinds of Ginger
3,000

金沙軟殻蟹
ソフトシェルクラブのスパイス揚げ リーフサラダ添え
Deep Fried Soft Shell Crab with Garlic Chili Spice
3,600

清蒸東星斑
東星ハタの “ 清蒸(チェンヅェン)”
葱生姜のフィッシュ醤油ソース

2peaces
Steamed Grouper Fish with Scallion and Ginger Soy Sauce, Hong Kong Style
4,800

豆漿奶油冬瓜皇鮑魚
鮑と冬瓜の豆乳クリームソース煮 馬告(マーガオ)の香り
Braised Abalone and Winter Melon with Soy Milk Cream Sauce
5,800

肉類

MEAT
肉料理

八珍陳醋桑椹咕嚕肉
八珍陳醋と桑の実で作ったオリジナルソースの黒酢豚 季節野菜を添えて
Sweet and Sour Pork with Chinese Black Vinegar Sauce Made with Pomegranate and Mulberry Juice
3,200

豉椒矮瓜醸肉崧配苦瓜猪肝
茄子の豚ひき肉詰め スパイシーブラックビーンズソース煮
豚レバーのリエット詰め苦瓜のサクサク揚げと共に

Braised Eggplant Stuffed Minced Pork with Fermented Black Beans Spicy Sauce,
Deep Fried Bitter Gourd and Pork Lever Rillettes

3,200

豉椒葱汁七彩白灼肉片
豚肩ロース肉と彩り野菜の豆豉(トウチー)入りスパイシー薬味ソース
Pan-Fried Pork Loin and Spring Vegetable with Sweet Soy Sauce and Chinese Fermented Black Beans
3,600

夏菜柱候和牛腩
和牛ネックとアキレス腱の柱候醬(チュウホウジャン)煮込み 夏野菜と共に
Braised Wagyu Neck and Wagyu Achilles with Cantonese Spicy Miso Sauce
5,200

七彩黒鼓椒炒和牛片
和牛ヒレ肉と旬野菜の豆鼓(トウチー)入りオイスターソース炒め
Wok-Sautéed Wagyu Tenderloin and Vegetables with Black Beans Oyster Sauce
6,000

麺・飯

RICE & NOODLE
麺・飯類

夏天菜VXO炒飯
アマランサス入り 彩り野菜とVXO醤のチャーハン
Vegetable Fried Rice with VXO Sauce and Amaranth Seeds
2,000

海鮮生菜炒飯
海鮮とレタスのチャーハン アマランサス入り
Seafood Fried Rice with Lettuce and Amaranth Seeds
2,600

和牛橄欖菜夏香炒飯
和牛ヒレ肉と芥子菜漬けのチャーハン アマランサス入り
Wagyu Tenderloin Fried Rice with Leaf Mustard and Amaranth Seeds
2,800

港式蝦子雲呑湯麺
海老雲呑入り 香港細麺のスープヌードル
Hong Kong Style Shrimp Wonton Soup Noodle
2,400

旬菜鶏絲煎麺
季節野菜と鶏胸肉のあんかけ焼きそば
Pan-Fried Noodles with Braised Rainbow Vegetables and Shredded Chicken
2,000

沙律柚子香芝麻汁鶏絲涼麺
柚子風味の胡麻だれ冷やし香港麺 鶏胸肉の葱和えと共に
Cold Hong Kong Noodles with Yuzu Flavored Sesame Sauce and Shredded Chicken Salad
2,400

沙律蕃茄汁涼米粉
トマトスープの冷やしビーフン ベジタリアンハムとミックスリーフと共に
Vegan Menu
Cold Rice Noodles with Tomato Soup, Vegetarian Ham and Mixed Leaves
2,000

甜甜蜜蜜

DESSERT
デザート

薬膳苦瓜愛玉凍
苦瓜愛玉ゼリー、白きくらげ、百合根、和三盆糖の清涼ヘルシーデザート
Vegan Menu
Healthy Bitter Gourd Jelly Dessert with Silver Ear Fungus, Lily Bulb, Wasanbon Sugar
1,200

水果茉莉花茶豆漿布甸
フルーツジャスミンティーの美肌豆乳プリン 季節果実と共に
Soy Milk Pudding with Fruits Jasmin Tea and Seasonal Fruits
1,200

仙草凍火龍果椰汁西米露
ドラゴンフルーツのココナッツミルク 仙草ゼリーとタピオカ入り
Dragon Fruits Coconut Milk Soup with Chinese Herb Jelly and Tapioca Ball

1,400

洛神花蜜桃杏仁豆腐
プラセンタエキス入り 杏仁豆腐 桃のハイビスカスコンポートと共に
Chinese Almond Jelly with Hibiscus Comported Peach and Hibiscus Jelly
1,400

夢想笑臉芒果布甸
特製マンゴープリン プラセンタエキス入り
燕の巣コラーゲンゼリーライチ風味と完熟マンゴーのピューレ添え

Original Mango Pudding with Lychee Flavored Swallow’s Nest and Mango Puree
1,600

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。