Skip to content

頭盆

APPETIZER
前菜

海蜇海鮮繽紛蔬菜盆
シェフセレクト海鮮オードブルの盛り合わせ 1person

Marinated Seafood Appetizers Plate

3,600

彩虹健康蔬食碟
季節の健康野菜のオードブル盛り合わせ
Vegan Menu
Varieties of Seasonal Marinated Vegetables and Pickles
2,400

花椒麻醤棒棒鶏
バンバンジー 花椒の香りの練り胡麻ソース 季節野菜のピクルス添え
Shredded Cold Chicken with Szechuan Pepper Flavored Sesame Sauce and Assorted Vegetables
2,800

麻香海蜇酸蔬菜
くらげの胡麻オイル風味和え 春野菜のピクルス添え
Sesame Oil Marinated Jelly Fish with Seasonal Vegetable Pickles
3,000

魷片美葱茸香醋汁冬天菜
アオリイカの葱生姜ソースと冬野菜のバラエティ 熟成陳醋ジュレを添えて
Boiled Squid with Scallion and Ginger Sauce, Winter Vegetables with Chinese Black Vinegar Jelly Sauce
Fig and Marinated Rice Malt Dressing

3,000

魚翅・湯羹

SHARK’S FIN & SOUP
フカヒレ料理・スープ

旬天菜上湯鮑翅
フカヒレ姿煮
金華ハムの上湯とろみスープ仕立て 彩り野菜と共に 1person

Braised Supreme Whole Shark’s Fin with Chinese Ham Broth Soup and Vegetables
9,800

鹿角竹笙燉湯翅
フカヒレ、キヌガサダケ、鹿の角、干し貝柱入り 滋養薬膳蒸しスープ 1person
Double-Boiled Healthy Soup with Shark’s Fin, Silk Mushroom, Deer Antler, Dry Scallop
3,000

蟹肉竹笙會生翅
蟹肉とキヌガサダケ入り フカヒレ上湯とろみスープ 1person
Shark’s Fin Thick Soup with Crab Meat and Silk Mushroom
3,000

燕液鶏茸蘿白羹
燕の巣コラーゲン入り 大根のチキンとろみスープ 彩り大根と共に 1person
Daikon Radish Soup with Minced Chicken and Swallow’s Nest
2,400

“齋”佛跳牆
“佛跳牆(ファッチューチョン)”
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作ったオリジナル精進蒸しスープ 1person

Vegan Menu
“Buddha Jump Over the Wall” Double-Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup
2,000

点心・廣東蔬菜

DIM SUM VEGETABLES
点心・廣東野菜

靚三蒸餃
三種 季節の蒸し点心 1person
Three Kinds of Seasonal Steamed Dumplings
1,200

素鴨薄餅巻
ベジタリアン鴨肉のクレープ捲き 2peaces
Vegan Menu

Vegetarian Duck Wrapped with Chinese Crape Roll
1,800

蒜茸炒荳苗
豆苗(廣東トウミョウ)のガーリック炒め
Wok-Sautéed Chinese Bean Seedlings with Garlic
2,400

鼓汁臘腸通菜
空心菜と腸詰の豆鼓(トウチー)風味炒め
Wok-Sautéed Water Spinach with Chinese Sausage with Spicy Garlic Shrimp Sauce
2,600

老陳醋石榴咕嚕豆肉
大豆団子と彩り野菜の酢豚風 熟成陳醋とザクロビネガーの甘酢ソース
Vegan Menu
Sweet and Sour Soy Meat Ball and Vegetables with Chinese Pomegranate Black Vinegar Sauce
2,600

松露豆浆素鮑白菜
ベジタリアン鮑と白菜の豆乳クリームソース トリュフ添え
Braised Vegetarian Abalone and Hakusai Cabbage with Soy Milk Sauce and Truffle
3,600

海鮮類

SEAFOOD
海鮮料理

火麻仁海鮮生菜包
麻の実ナッツ入り海鮮レタスカップ包み 2peaces
Wok-Sautéed Seafood with Hemp Seeds and Lettuce Cup
2,400

香芒生汁蝦球
海老のヘルシーマンゴーマヨネーズソース炒め リーフサラダ添え
Deep Fried Prawns with Original Healthy Mango Mayonnaise Sauce
3,000

三姜茸辣茄汁蝦球
海老のチリソース 三種のジンジャー(ウコン、ガランガル、生姜)入り
Braised Prawns with Original Tomato Chili Sauce Flavored with Three Kinds of Ginger
3,000

清蒸東星斑
東星ハタの “ 清蒸(チェンヅェン)”
葱生姜のフィッシュ醤油ソース

2peaces
Steamed Grouper Fish with Scallion and Ginger Soy Sauce, Hong Kong Style
5,200

蠔汁蝦芋皇鮑魚
鮑と海老芋のオイスターソース煮 広東野菜と共に
Braised Sliced Abalone and Shrimp Potato with Collagen Oyster Sauce
5,600

肝汁EXO煎鮑魚
蒸し鮑の香り焼き EXO醬ソースと肝ソースを添えて
Pan-Fried Abalone with EXO Sauce and Abalone Liver Sauce
6,000

肉類

MEAT
肉料理

八珍陳醋桑椹咕嚕肉
八珍陳醋と桑の実で作ったオリジナルソースの黒酢豚 季節野菜を添えて
Sweet and Sour Pork with Chinese Black Vinegar Sauce Made with Pomegranate and Mulberry Juice
3,000

鼓汁旬菜白灼肉片
豚ロース肉と旬野菜のしゃぶしゃぶ仕立て 豆鼓(トウチー)入り香味ソース
Poached Sliced Pork and Vegetables with Ferment Black Beans Soy Sauce
3,000

蜜汁花彫話梅排骨
豚スペアリブの紹興酒煮込み
話梅入りジンジャーハニーソース タロイモのマッシュと季節野菜添え 2peaces

Braised Pork Spareribs with Chinese Rice Wine and Ginger Honey Sauce, Mushed Taro Potato and Vegetables
4,800

七彩黒豉椒炒和牛肉片
和牛ヒレ肉と旬野菜の荳豉(トウチー)入りオイスターソース炒め
Wok-Sautéed Wagyu Tenderloin and Vegetables with Black Beans, Oyster Sauce
6,000

香辣面包粉炸和牛
和牛ヒレ肉のスパイス風味パン粉揚げ
柱侯醤(チュウホウジャン)と赤塩のコンディメント

Deep Fried Wagyu Tenderloin with Spicy Crispy Bread, Vegetables and Two Condiments
7,200

麺・飯

RICE & NOODLE
麺・飯類

冬天菜VXO炒飯
アマランサス入り 彩り野菜とVXO醤のチャーハン
Vegetable Fried Rice with VXO Sauce and Amaranth Seeds
2,000

海鮮生菜炒飯
海鮮とレタスのチャーハン アマランサス入り
Seafood Fried Rice with Lettuce and Amaranth Seeds
2,400

牛粒生姜炒飯
和牛ヒレ肉と松の実のチャーハン アマランサス入り
Wagyu Tenderloin Fried Rice with Pine Nuts and Amaranth Seeds
2,600

港式蝦子雲呑湯麺
海老雲呑入り 香港細麺のスープヌードル
Hong Kong Style Shrimp Wonton Soup Noodle
2,400

旬菜鶏絲煎麺
季節野菜と鶏胸肉のあんかけ焼きそば
Pan-Fried Noodles with Starchy Braised Rainbow Vegetables and Chicken
2,400

豆肉崧紅糟坦々湯粉絲
豆乳と中国紅麹味噌入り 坦々春雨ヌードル
Vegan Menu
Chinese Starch Noodle with Spicy Sesame and Soy Milk Soup
2,000

甜甜蜜蜜

DESSERT
デザート

旬水果酒醸湯圓
ナツメ餡の白玉団子と白木耳、クコの実、季節のフルーツ入り
酒醸(チュウニャン)のスープデザート

Vegan Menu
Healthy Sweet Soup with Jujube, Rice Dumpling, White Jelly Fungus, Wolfberry and Seasonal Fruits
1,200

桃胶牛油果椰子汁
桃の樹液 “桃膠(トウガウ)” と季節フルーツ入り アボカド風味ココナッツミルク
Avocado Coconut Milk with Peach Sap and Seasonal Fruits
1,600

紅艶士多啤梨杏仁豆腐
プラセンタエキス入り バラの香りの杏仁豆腐 苺とアロエ添え
Chinese Hang Yang Almond Tofu with Strawberry, Aloe, Rose Jelly

1,600

夢想笑臉芒果布甸
特製マンゴープリン プラセンタエキス入り
燕の巣コラーゲンゼリーライチ風味と完熟マンゴーのピューレ添え

Original Mango Pudding with Lychee Flavored Swallow’s Nest and Mango Puree
1,600

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。