頭盆
海蜇藁香鳳城滑鰹魚酔牡丹蝦繽紛蔬菜盆
シェフセレクト冷製オードブル盛り合わせ
・クラゲの冷菜・藁焼き鰹の刺身サラダ・牡丹海老の紹興酒漬け・初夏野菜のバラエティ
1person
Chef’s Selected Seafood and Jelly Fish, Cold Chicken Appetizer Plate
3,800
彩虹健康蔬食碟
季節の健康野菜のオードブル盛り合わせ
Vegan Menu
Varieties of Seasonal Marinated Vegetables and Pickles
2,400
花椒麻醤棒棒鶏
バンバンジー 花椒(ホアジャオ)の香りの練り胡麻ソース 旬野菜のピクルス添え
Shredded Cold Chicken with Szechuan Pepper Flavored Sesame Sauce and Pickled Vegetables
2,800
麻香海蜇酸蔬菜
くらげの胡麻オイル風味和え 季節野菜のピクルスと共に
Sesame Oil Marinated Jelly Fish with Seasonal Vegetable Pickles
3,200
芝麻汁藁香鳳城滑鰹魚
藁焼き鰹の刺身サラダ仕立て 白胡麻と香味野菜のソースと共に
Straw Roasted Bonito Salad with Sesame and Aromatic Vegetables Sauce
3,200
酔牡丹蝦配時蔬菜
牡丹海老の紹興酒漬け 初夏野菜のバラエティ
Shaoxing Rice Wine Marinated Botan Shrimp with Marinated Vegetables
3,600
魚翅・湯羹
旬天菜上湯鮑翅
フカヒレ姿煮
金華ハムの上湯とろみスープ仕立て 彩り野菜と共に 1person
Braised Supreme Whole Shark’s Fin with Chinese Ham Broth Soup and Vegetables
12,000
白湯蟹肉魚翅羹艾豆富
フカヒレと蟹肉入り 白湯コラーゲンとろみスープ よもぎ豆腐と共に1person
Double-Boiled Chicken Broth Soup with Shark’s Fin, Crab Meat, Mugwort Tofu
3,000
真珠燕液鶏茸艾羹
燕の巣入り よもぎと鶏挽肉のとろみスープ 真珠パウダー添え 1person
Japanese Mugwort Soup with Minced Chicken, Swallow’s Nest and Pearl Powder
2,400
“齋”佛跳牆
オリジナル精進蒸しスープ
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作った “佛跳牆(ファッテューチョン)” 1person
Vegan Menu
“Buddha Jump Over the Wall” Double-Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup
2,000
点心・廣東蔬菜
靚三蒸餃
季節の蒸し点心 三種 1person
Three Kinds of Seasonal Steamed Dumplings
1,200
素鴨艾包餅配鹹菜包子
ベジタリアン鴨肉のよもぎクレープ捲き と 香港漬け菜の蒸し饅頭 1person
Vegan Menu
Vegetarian Duck Wrapped in Japanese Mugwort Crape, Steamed Bun with Pickled Hong Kong Vegetables
1,800
蒜茸炒荳苗
豆苗(廣東トウミョウ)のガーリック炒め
Wok-Sautéed Chinese Bean Sprouts with Garlic
2,600
馬拉醤炒花韭筍
花ニラと筍の馬拉醤(マーラージャン)炒め
Wok-Sautéed Chinese Chive Buds and Bamboo Shoots with Spicy Garlic Shrimp Sauce
2,800
翡翠汁脆粉炸豆肉崧筍
ヴィーガンミートと筍の米粉揚げ 翡翠ソース仕立て
Vegan Menu
Deep Fried Vegan Meat and Bamboo Shoots with Green Sauce
2,800
粤菜羊肚菌豆富
モリーユ茸と豆腐の煮込み 廣東野菜添え
Vegan Menu
Stewed Morel Mushroom and Tofu with Cantonese Vegetable
3,800
海鮮類
香芒生汁蝦球
海老のヘルシーマンゴーマヨネーズソース炒め リーフサラダ添え
Deep Fried Prawns with Original Healthy Mango Mayonnaise Sauce
3,200
三姜茸辣茄汁蝦球
海老のチリソース 三種のジンジャー(ウコン、ガランガル、生姜)入り
Braised Prawns with Original Tomato Chili Sauce Flavored with Three Kinds of Ginger
3,200
港式蒜茸蒸鮮筍帯子
帆立と筍のガーリック蒸し 香港スタイル 2peaces
Steamed Scallop and Bamboo Shoots with Garlic, Hong Kong Style
4,200
海胆卵黄扒海鮮芦笋
海鮮とアスパラガスの炒め 雲丹と卵黄のソース仕立て
Wok-Sautéed Seafood and Asparagus with Sea Urchin Sauce
4,800
清蒸東星斑
東星ハタの “ 清蒸(チェンヅェン)”
葱生姜のフィッシュ醤油ソース
2peaces
Steamed Grouper Fish with Scallion and Ginger Soy Sauce, Hong Kong Style
5,200
蠔汁天白菌皇鮑魚
鮑と天白どんこ椎茸のオイスターソース煮 廣東野菜と共に
Braised Sliced Abalone and Donko Shiitake Mushroom with Collagen Oyster Sauce
6,000
肉類
老陳醋桑椹咕嚕肉
熟成陳醋と桑の実で作ったオリジナルソースの黒酢豚 季節野菜を添えて
Sweet and Sour Pork with Chinese Black Vinegar Sauce Made with Pomegranate and Mulberry Juice
3,200
旬彩鹹檸檬清湯腊肉片
自家製干し豚バラ肉と旬野菜の塩漬けレモン入り蒸しスープ煮込み
Stewed Dry Aged Pork Belly and Vegetables with Lemon Flavored Soup
3,200
梅子醤辣面包粉炸猪里脊肉
豚ヒレ肉の香味パン粉揚げ
新生姜入りプラムソース 新ジャガ芋のマッシュ添え
Deep Fried Pork Tenderloin with Spicy Crispy Bread Crumbs,
Ginger Plum Sauce and Mushed Seasonal Potato
3,800
藤椒香白灼上湯和牛大腿肉
薄切り和牛モモ肉と彩り野菜の上湯スープ仕立て 青山椒のアクセント
Parboiled Sliced Wagyu Round and Seasonal Vegetables with Chinese Ham Broth Soup
5,600
七彩黒豉椒炒和牛肉片
和牛ヒレ肉と旬野菜の荳豉入りオイスターソース炒め 黒胡椒風味
Wok-Sautéed Wagyu Tenderloin and Vegetables with Black Beans, Oyster Sauce
6,000
豆豉羊肚菌汁煎和牛扖
和牛ヒレ肉のカットステーキ 豆鼓入りモリーユ茸のソース
新ジャガ芋のマッシュと焼き野菜と共に
Wagyu Tenderloin Steak with Spicy Morel Mushroom Sauce, Vegetables and Mushed Seasonal Potato
7,200
麺・飯
海藻新生姜炒飯
生ワカメと新生姜のチャーハン アマランサス入り
Wakame Seaweed Fried Rice with Seasonal Ginger and Amaranth Seeds
2,000
銀魚紫蘇翡翠炒飯
釜揚げしらすと大葉の翡翠チャーハン アマランサス入り
Whitebaits Fried Rice with Shiso Leaves and Amaranth Seeds
2,600
牛粒松子炒飯
和牛ヒレ肉と芥子菜漬けのチャーハン アマランサス入り
Wagyu Tenderloin Fried Rice with Pickled Leaf Mustard and Amaranth Seeds
3,000
港式蝦子雲呑湯麺
海老雲呑入り 香港細麺のスープヌードル
Hong Kong Style Shrimp Wonton Soup Noodle
2,400
港式蝦米姜沙河粉
“沙河粉(サーホーファン)” 花ニラと卵白のヘルシー米粉麺 新生姜のアクセント
Stir Fried Rice Noodles with Chinese Chive Buds, Egg White and Ginger
2,400
塩麹燕麦奶汁担々麺
塩麴入りオーツミルクの担々麺
Hong Kong Noodles Soup with Spicy Sesame and Oat Milk
2,400
彩菜蕨湯粉絲
彩り野菜とわらび春雨のスープヌードル
Vegan Menu
Bracken Glass Noodles Soup with Sauteed Vegetables
2,000
甜甜蜜蜜
蓮子枸杞白木耳青梅涼凍
蓮の実、白きくらげ、枸杞の実入り 青梅のコンポートゼリー
Vegan Menu
Green Plum Comported Jelly with Lotus Seed, White Jelly Fungus, Wolfberry
1,200
枇杷羅漢果椰果酸奶糖水
枇杷(ビワ)、羅漢果(ラカンカ)ゼリー、ナタデココ入り
ヨーグルト風味のスープデザート
Healthy Sweet Yogurt Soup with Loquat, Monk Fruit Jelly and Coconut Jelly
1,400
水果麦卢卡蜂蜜杏仁豆腐
マヌカハニー入り 杏仁豆腐 アロエ果肉とアセロラのジュレ
Chinese Almond Pudding with Manuka Honey, Aloe and Acerola Jelly
1,400
夢想笑臉蜜瓜西米露
メロンのココナッツミルク 季節のフルーツとタピオカ入り
ライチ風味の燕の巣コラーゲンゼリーとご一緒に
Melon Coconut Milk with Seasonal Fruit, Tapioca Balls and Lychee Flavored Swallow’s Nest
1,600
夢想笑臉芒果布甸
特製マンゴープリン プラセンタエキス入り
ライチ風味の燕の巣コラーゲンゼリーと完熟マンゴーのピューレ添え
Original Mango Pudding with Lychee Flavored Swallow’s Nest and Mango Puree
1,600
All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。