頭盆
海蜇白鶏海鮮繽紛蔬菜盆
シェフセレクト冷製オードブルの盛り合わせ 1person
・海鮮の葱生姜風味和え・くらげの胡麻オイル風味和え・茹で鶏の胡麻ソース・季節野菜のバラエティ
Appetizers Plate
Marinated Seafood, Sesame Oil Marinated Jelly Fish, Cold Chicken, Marinated Vegetables and Pickles
3,200
彩虹健康蔬食碟
季節の健康野菜のオードブル盛り合わせ
Vegan Menu
Varieties of Seasonal Marinated Vegetables and Pickles
2,400
花椒麻醤棒棒鶏
バンバンジー 花椒の香りの練り胡麻ソース 季節野菜のピクルス添え
Shredded Cold Chicken with Szechuan Pepper Flavored Sesame Sauce and Assorted Vegetables
2,800
麻香海蜇酸蔬菜
くらげの胡麻オイル風味和え 春野菜のピクルス添え
Sesame Oil Marinated Jelly Fish with Seasonal Vegetable Pickles
3,000
涼拌海鮮蜇頭無花果汁夏天菜沙律
海鮮マリネとクラゲの夏野菜サラダ仕立て 海ブドウ添え
イチジクと塩麴のドレッシング
Summer Vegetables Salad with Marinated Seafood, Jelly Fish and Sea Grapes,
Fig and Marinated Rice Malt Dressing
3,000
魚翅・湯羹
旬天菜上湯鮑翅
フカヒレ姿煮
金華ハムの上湯とろみスープ仕立て 彩り野菜と共に 1person
Braised Supreme Whole Shark’s Fin with Chinese Ham Broth Soup and Vegetables
9,800
松菌竹絲燉湯翅
フカヒレ、鳥骨鶏、マカ、松茸入り 滋養薬膳蒸しスープ 1person
Double-Boiled Healthy Soup with Shark’s Fin, Black Chicken, Matsutake Mushroom, Peruvian Herb
3,000
蒸水蛋黄姜干貝香菇羹
フカヒレ入り ウコンとキノコのとろみスープ 干し貝柱風味 自家製卵豆腐と共に 1person
Shark’s Fin, Mushrooms and Dry Scallop Soup with Steamed Egg Tofu
2,800
美麗真珠燕窩菜花羹
燕の巣入り カリフラワースープ 中国美容サプリメント真珠パウダーと共に 1person
Cauliflower Chicken Soup with Swallow’s Nest and Pearl Powder
2,400
“齋”佛跳牆
“佛跳牆(ファッチューチョン)”
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作ったオリジナル精進蒸しスープ 1person
Vegan Menu
“Buddha Jump Over the Wall” Double-Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup
2,000
点心・廣東蔬菜
靚三蒸餃
三種 季節の蒸し点心 1person
Three Kinds of Seasonal Steamed Dumplings
1,200
蝦韮饅頭
海老入り焼きニラ饅頭 辣椒醤(ラージョウジャン)添え 2peaces
Pan-Fried Chive Dumpling with Shrimp with Hong Kong Chili Sauce
1,800
VXO香煎紅羅白糕
人参とビーツの廣東大根餅の香り焼き VXO醤ソース添え 2peaces
Vegan Menu
Pan-Fried Carrot and Beats Cake with Original VXO Sauce
1,800
馬拉盞炒通菜
空心菜の香港エビ風味醤辛み炒め
Wok-Sautéed Water Spinach with Spicy Garlic Shrimp Sauce
2,400
蒜茸炒荳苗
豆苗(廣東トウミョウ)のガーリック炒め
Wok-Sautéed Chinese Bean Seedlings with Garlic
2,400
香緑芥子沙律醤炸牛油果彩菜
野菜の香り揚げ アーモンドミルク入りアボカドマヨネーズソース グリーンマスタード風味
Vegan Menu
Deep Fried Avocado and Vegetables with Almond Milk Mayonnaise, Green Mustard Flavor
2,800
黒松露野菌炸豆腐
廣東野菜と揚げ豆腐のキノコ入り豆乳ソース トリュフ添え
Vegan Menu
Deep Fried Tofu, Braised Seasonal Vegetables and Soy Milk Truffle Sauce with Mushrooms
3,400
海鮮類
香芒生汁蝦球
海老のヘルシーマンゴーマヨネーズソース炒め リーフサラダ添え
Deep Fried Prawns with Original Healthy Mango Mayonnaise Sauce
3,000
三姜茸辣茄汁蝦球
海老のチリソース 三種のジンジャー(ウコン、ガランガル、生姜)入り
Braised Prawns with Original Tomato Chili Sauce Flavored with Three Kinds of Ginger
3,000
EXO七彩煎三鮮
東星ハタ、ホタテ、海老の香り焼き 季節野菜添え オリジナルEXO醤ソース
Pan-Fried Star Grouper Fish, Scallop, Prawn, Sautéed Vegetables with EXO Sauce
4,800
清蒸東星斑
東星ハタの “ 清蒸(チェンヅェン)”
葱生姜のフィッシュ醤油ソース
2peaces
Steamed Grouper Fish with Scallion and Ginger Soy Sauce, Hong Kong Style
5,200
阿膠蠔皇鮑魚
鮑の煮込み “阿膠(アーカウ)”入りオイスターソース グリーン野菜と共に
Braised Abalone with Yang Guifei Healthy Herbal Oyster Sauce and Green Vegetable
5,200
肉類
豉椒蒸肉五花腩矮瓜
豚バラ肉と茄子のブラックビーンズ蒸し
Steamed Pork Ribs and Eggplant with Garlic and Ferment Black Beans
3,000
八珍陳醋桑椹咕嚕肉
八珍陳醋と桑の実で作ったオリジナルソースの黒酢豚 季節野菜を添えて
Sweet and Sour Pork with Chinese Black Vinegar Sauce Made with Pomegranate and Mulberry Juice
3,000
濃猪汁豉油炆肉排
豚スペアリブのやわらか煮 たまり醤油のコラーゲンソース
季節野菜と里芋マッシュ添え 2peaces
Braised Pork Spare Ribs with Collagen Soy Sauce, Mushed Japanese Taro Potato and Sautéed Vegetables
4,800
七彩黒豉椒炒和牛肉
和牛ヒレ肉と季節野菜のオイスター醤油炒め
ブラックビーンズ黒胡椒風味 栗チップ添え
Wok-Sautéed Wagyu Tenderloin and Vegetables with Black Beans Oyster Sauce, Chestnut Chips
6,000
松菌豆豉孖筋煎和牛扖
和牛ヒレ肉のカットステーキ 松茸と栗の米粉揚げ
牛コラーゲンのブラックビーンズソース
Pan-Fried Wagyu Tenderloin with Fried Matsutake Mushrooms and Chestnuts, Ferment Black Beans Sauce
7,200
麺・飯
咸菜荳酥上素炒飯
香港漬け菜、香り大豆、アマランサス入り 野菜チャーハン
Vegetables Fried Rice with Hong Kong Pickles, Fried Soy Beans and Amaranth Seeds
2,000
海鮮生菜炒飯
海鮮とレタスのチャーハン アマランサス入り
Seafood Fried Rice with Lettuce and Amaranth Seeds
2,400
牛粒生姜炒飯
和牛ヒレ肉と松の実のチャーハン アマランサス入り
Wagyu Tenderloin Fried Rice with Pine Nuts and Amaranth Seeds
2,600
港式蝦子雲呑湯麺
海老雲呑入り 香港細麺のスープヌードル
Hong Kong Style Shrimp Wonton Soup Noodle
2,400
旬菜荳肉絲煎麺
季節野菜と大豆ミートのあんかけ焼きそば
Pan-Fried Noodles with Starchy Braised Rainbow Vegetables and Soy Meat
2,000
七彩豆肉絲湯米粉
彩り野菜と大豆ミートのスープビーフン 柚子風味の塩麹豆板醤添え
Vegan Menu
Rice Noodles Soup with Soy Meat and Vegetables, Yuzu Flavored Szechuan Bean Chili Paste
2,000
甜甜蜜蜜
美人白果腐竹糖水
柿と栗、銀杏、湯葉入り 香港ビューティー美肌デザートスープ
Vegan Menu
Healthy Sweet Soup with Persimmon, Chestnut, Ginkgo Nut and Dry Bean Curd
1,200
養生雪梨雪耳麦芦卡蜂蜜糖水
二種類の梨、白きくらげ、ナツメ、マヌカハニー入り 美容デザートスープ
Healthy Sweet Soup with Pear, White Jelly Fungus, jujube, Manuka Honey
1,600
雪蛤香橙椰汁南瓜露
南瓜のココナッツミルク
オレンジと香港ビューティーコラーゲン “雪蛤(シュッカプ)”と共に
Pumpkin Coconut Milk with Orange and Chinese Healthy Herb Hasma
1,600
燕液旬鮮果杏仁豆腐
プラセンタエキス入り 杏仁豆腐 ライチ風味の燕の巣コラーゲンゼリーとラフランスのピューレ添え
Chinese Almond Jelly with Lychee Flavored Swallow’s Nest and La France Puree
1,600
夢想笑臉芒果布甸
特製マンゴープリン プラセンタエキス入り
ライチ風味の燕の巣コラーゲンゼリーと完熟マンゴーのピューレ添え
Original Mango Pudding with Lychee Flavored Swallow’s Nest and Mango Puree
1,600
All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。