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翠燕

GREEN SWALLOW
野菜のみで構成された『ヴィーガン』ディナーコース

一口開心
一口のお楽しみ
Amuse

彩虹健康蔬食碟
シェフセレクト健康野菜の特製オードブル盛り合わせ
Varieties of Seasonal Marinated Vegetables and Pickles

素蛎油薯仔蓮藕麺筋配彩菜包餅捲
蓮根と新じゃが芋の揚げ麩詰め と 彩り野菜のクレープ巻き
Steamed Fried Wheat Gluten with Lotus Root and Potato, Rainbow Vegetables Crepe Roll with VXO Sauce

“齋”佛跳牆
オリジナル精進蒸しスープ
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作った “ 佛跳牆(ファッテューチョン)”

“Buddha Jump Over the Wall” Twice Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup

素蝦碧緑春天蔬菜
ベジタリアンシュリンプと春野菜のあっさり炒め 二種類のグリーンソースを添えて
Wok-Sautéed Vegetarian Shrimp and Spring Vegetables with Green Sauce

松露豆漿芝士白芦笋
ホワイトアスパラガスの豆乳湯葉ソース 白木耳添え トリュフと共に
Poached White Asparagus with Soy Milk Yuba Sauce, White Jelly Fungus and Truffle

龍井茶煎筍炸十五穀米
十五穀米の龍井(ロンジン)茶漬け 焼き春筍を添えて
Steamed Rice Cereals with Chinese Green Tea and Baked Bamboo Shoots

健康西洋菜蜜檸檬嗜哩糖水
クレソン、蜜ナツメ、杏仁の健康デザートスープ 香港スタイル
レモンゼリーと共に
Hong Kong Classic Healthy Sweet Soup with Watercress and Chinese Almond, Lemon Jelly

12,500
per person

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。