Skip to content

翠燕

GREEN SWALLOW
野菜のみで構成された『ヴィーガン』ディナーコース

一口開心
一口のお楽しみ
Amuse

彩虹健康蔬食碟
シェフセレクト健康野菜の特製オードブル盛り合わせ
Varieties of Seasonal Marinated Vegetables and Pickles

素鴨薄餅巻配火麻仁彩菜生菜包
ベジタリアン鴨肉のクレープ捲き と 麻の実ナッツ入り季節野菜のレタスカップ包み
Vegetarian Duck Wrapped in Chinese Crape, Wok-Sautéed Vegetables with Hemp Seeds and Lettuce Cup

“齋”佛跳牆
オリジナル精進蒸しスープ
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作った “ 佛跳牆(ファッテューチョン)”

“Buddha Jump Over the Wall” Twice Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup

酥炸素蝦腐皮有机胡蘿卜
生湯葉とヴィーガンシュリンプの米粉揚げ 有機人参ソース仕立て
Deep Fried Fresh Tofu Skin and Vegan Shrimp with Organic Carrot Sauce

馬告香豆浆素鮑白菜
ベジタリアン鮑と白菜の豆乳クリームソース 馬告(マーガオ)の香り
Braised Vegetarian Abalone and Hakusai Cabbage with Soy Milk Sauce

燕麦奶紅糟坦々湯粉絲
オーツミルクと紅麹味噌入り 坦々春雨ヌードル
Glass Noodles Soup with Spicy Sesame and Oats Milk

旬水果大黄酒醸湯圓
ナツメ餡の白玉団子、白木耳、クコの実、季節のフルーツ入り
ルバーブの薬膳デザート

Healthy Rhubarb Dessert with Rice Dumpling, White Jelly Fungus, Wolfberry and Seasonal Fruits

12,500
per person

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。