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翠燕

GREEN SWALLOW
野菜のみで構成された『ヴィーガン』ディナーコース

一口開心
一口のお楽しみ
Amuse

彩虹健康蔬食碟
シェフセレクト健康野菜の特製オードブル盛り合わせ
Varieties of Seasonal Marinated Vegetables and Pickles

VXO香煎紅羅白糕配紫菜葫芦千素蠔竹捲
人参とビーツの廣東大根餅の香り焼き と 干瓢と福建海苔の湯葉包み揚げ
Pan-Fried Carrot and Beats Cake with Original VXO Sauce
Deep Fried Yuba Roll with Dried Gourd and Fujian Seaweed, Vegetarian Oyster Sauce

“齋”佛跳牆
オリジナル精進蒸しスープ
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作った “ 佛跳牆(ファッテューチョン)”

“Buddha Jump Over the Wall” Twice Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup

紅花汁旬菜山薬包
ヴィーガンミートと季節野菜の蒸し饅頭 紅花ソース仕立て
Steamed Vegetables Dumpling with Vegan Meat and Safflower Sauce

蘑茹䅗瓜扒炸豆腐
揚げ豆腐と秋茄子の豆鼓風味 廣東野菜と共に
Deep Fried Tofu and Autumn Eggplant with Fermented Black Beans

七彩豆肉絲湯米粉
彩り野菜と大豆ミートのスープビーフン 柚子風味の塩麹豆板醤添え
Rice Noodles Soup with Soy Meat and Vegetables, Yuzu Flavored Szechuan Bean Chili Paste

美人白果薏苡糖水
無花果、栗、銀杏、ハトムギ入り 香港ビューティー美肌豆乳デザートスープ
Healthy Sweet Soup with Fig, Chestnut, Ginkgo Nut and Tear Grass

12,500
per person

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。