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翠燕

GREEN SWALLOW
野菜のみで構成された『ヴィーガン』ディナーコース

一口開心
一口のお楽しみ
Amuse

彩虹健康蔬食碟
シェフセレクト健康野菜の特製オードブル盛り合わせ
Varieties of Seasonal Marinated Vegetables and Pickles

韮菜煎餅配旬菜春巻
ベジタリアンミート入り焼きニラ饅頭 と 夏野菜の春巻き オリジナルVXO醤ソース
Pan-Fried Chive Dumpling with Vegan Meat, Deep Fried Vegetable Spring Roll with VXO Sauce

“齋”佛跳牆
オリジナル精進蒸しスープ
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作った “ 佛跳牆(ファッテューチョン)”

“Buddha Jump Over the Wall” Twice Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup

橄欖炒素蝦蔬菜
ベジタリアンシュリンプと旬野菜の芥子菜(カラシナ)漬け炒め オリーブの香り
Wok-Sautéed Vegetarian Shrimp and Summer Vegetable with Leaf Mustard, Olive Flavor

松露豆奶冬瓜竹笙
キヌガサ茸の金糸瓜詰め 冬瓜の豆乳湯葉クリームソース サマートリュフ添え
Braised Bamboo Pith with Yellow String Gourd, Winter Melon with Soy Milk Cream Sauce and Truffle

沙律蕃茄汁涼米粉
トマトスープの冷やしビーフン ベジタリアンハムとミックスリーフと共に
Cold Rice Noodles with Tomato Soup, Vegetarian Ham and Mixed Leaves

薬膳苦瓜愛玉凍
苦瓜愛玉ゼリー、白きくらげ、百合根、和三盆糖の
清涼ヘルシーデザート

Healthy Bitter Gourd Jelly Dessert with Silver Ear Fungus, Lily Bulb, Wasanbon Sugar

12,000
per person

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。