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翠燕

GREEN SWALLOW
野菜のみで構成された『ヴィーガン』ディナーコース

一口開心
一口のお楽しみ
Amuse

彩虹健康蔬食碟
シェフセレクト健康野菜の特製オードブル盛り合わせ
Varieties of Seasonal Marinated Vegetables and Pickles

素鴨艾包餅配鹹菜包子配土豆春巻
ベジタリアン鴨肉のよもぎクレープ巻き、
香港漬け菜の蒸し饅頭、新ジャガ芋の春巻き

Vegetarian Duck Wrapped in Japanese Mugwort Crêpe, Steamed Bun with Pickled Hong Kong Vegetables, Seasonal Potato Spring Roll

“齋”佛跳牆
オリジナル精進蒸しスープ
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作った “ 佛跳牆(ファッテューチョン)”

“Buddha Jump Over the Wall” Twice Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup

翡翠汁脆粉炸豆肉崧筍
ヴィーガンミートと筍の米粉揚げ 翡翠ソース仕立て
Deep Fried Vegan Meat and Bamboo Shoots with Green Sauce
粤菜羊肚菌豆富
モリーユ茸と豆腐の煮込み 廣東野菜添え
Stewed Morel Mushroom and Tofu with Cantonese Vegetable
彩菜蕨湯粉絲
彩り野菜とわらび春雨のスープヌードル
Bracken Glass Noodles Soup with Sauteed Vegetables
蓮子枸杞白木耳青梅涼凍
蓮の実、白きくらげ、枸杞の実入り 青梅のコンポートゼリー
Green Plum Comported Jelly with Lotus Seed, White Jelly Fungus, Wolfberry

12,500
per person

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。