紅燕
一口開心
一口のお楽しみ
Amuse
秋天菜海蜇鱒貽貝繽紛蔬菜盆
クラゲと富士山湧水マスのマリネ、ムール貝の葱生姜風味
秋野菜のバラエティ 金木犀ジュレのアクセント
Sesame Oil Marinated Jelly Fish and Salmon Trout, Cold Mussel
with Autumn Vegetables, Osmanthus Jelly
蟹肉友蝦瓜煎霊菇
オマールの海老爪と蟹肉の炒め 白嶺茸の香り焼き添え
Wok-Sautéed Lobster Claw and Crab Meat with Abalone Mushroom
旬天菜上湯鮑翅
フカヒレ姿煮 金華ハムの上湯とろみスープ仕立て 季節野菜と共に
Braised Supreme Whole Shark’s Fin with Chinese Ham Broth Soup and Vegetables
蒜茸粉絲蒸鮑魚
鮑と春雨のガーリック蒸し 香港風フィッシュ醤油ソース
Steamed Abalone with Garlic and Glass Noodles, Fish Soy Sauce
豆豉烤和牛扒配松菌炸米椒
和牛ヒレ肉のロースト 豆鼓風味
松茸餡のライスペーパー揚げ ルッコラと無花果のサラダ添え
Roasted Wagyu Tenderloin with Fermented Black Beans,
Deep Fried Mushrooms Rice Paper, Rocket Salad with Fig
干貝生菜炒飯
アマランサス入り 干し貝柱とレタスのチャーハン
Dried Scallop Fried Rice with Lettuce and Amaranth Seeds
笑臉満意甜蜜蜜
メニューよりお好きなデザートをお選び下さい
Please Choose ONE Dish from Dessert Menu
24,500
per person
All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。