紅燕
一口開心
一口のお楽しみ
Amuse
時疏凍鮑白鶏海蜇盆
蒸し鮑と茹で鶏の冷製 クラゲの胡麻オイル風味和え 季節野菜のバラエティ
冬瓜と檸檬のジュレ フルーツヴィネガーソースのアクセント
Steamed Abalone, Boiled Chicken, Marinated Jelly Fish and Summer Vegetables Appetizer
with Winter Melon and Lemon Jelly, Fruits Vinegar Sauce
香芒明蝦配金沙軟殻蟹
車海老のマンゴーマヨネーズソース と ソフトシェルクラブのスパイス揚げ
Deep Fried Japanese Tiger Prawn with Original Healthy Mango Mayonnaise Sauce
Deep Fried Soft Shell Crab with Garlic Chili Spice
旬天菜上湯鮑翅
フカヒレ姿煮 金華ハムの上湯とろみスープ仕立て 季節野菜と共に
Braised Supreme Whole Shark’s Fin with Chinese Ham Broth Soup and Vegetables
豉汁蒸鰻魚
鰻の豆鼓(トウチー)蒸し 香港スタイル 葱生姜のフィッシュ醤油ソース
teamed Eel with Ferment Black Beans, Scallion, Ginger and Fish Soy Sauce
蠔油黒胡椒柱候醬和牛三様
牛肉料理のコンビネーション
和牛タンのパイ包み揚げ・和牛ヒレ肉の炒め・和牛ネックの煮込み
Variations of Beef Dishes: Wagyu Tongue / Wagyu Tenderloin / Wagyu Neck
柚子香芝麻汁蓴豆腐皮涼麺
柚子風味の胡麻だれ海鮮冷やし香港麺
Cold Hong Kong Noodles with Boiled Seafood and Yuzu Flavored Sesame Sauce
笑臉満意甜蜜蜜
メニューよりお好きなデザートをお選び下さい
Please Choose ONE Dish from Dessert Menu
24,000
per person
All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。