紅燕
一口開心
一口のお楽しみ
Amuse
繽紛海鮮配彩菜海蜇盆
シェフセレクト 海鮮とクラゲのオードブル盛り合わせ 冬の彩り野菜のバラエティ
Chef’s Selected Seafood and Jelly Fish, Marinated Winter Vegetables Appetizer
三様炒蒸煮鮑魚
鮑料理 三種の味わい 蒸鮑の肝粥・煮鮑のパイ包み揚げ・活鮑のXO醤炒め
Steamed Abalone Porridge, Deep Fried Abalone Pie, Pan Fried Fresh Abalone
旬天菜上湯排翅
フカヒレ姿煮 金華ハムの上湯とろみスープ仕立て 旬の野菜とご一緒に
Braised Supreme Whole Shark’s Fin with Chinese Ham Broth Soup and Vegetables
蒜茸清蒸有頭蝦
有頭大海老のガーリック蒸し 香港スタイル
Steamed Sea Tiger Prawn with Garlic and Glass Noodles
香辣面包粉炸和牛
和牛ヒレ肉のスパイス風味パン粉揚げ
柱侯醤(チュウホウジャン)と赤塩のコンディメント
Deep Fried Wagyu Tenderloin with Spicy Crispy Bread, Vegetables and Two Condiments
港式蟹蝦雲呑湯麺
蟹肉入り海老雲呑の香港細麺スープヌードル
Hong Kong Noodles Soup with Crab Meat and Shrimp Wonton
笑臉満意甜蜜蜜
メニューよりお好きなデザートをお選び下さい
Please Choose ONE Dish from Dessert Menu
24,500
per person
All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。