Skip to content

歓燕

DELIGHT SWALLOW
オリジナル料理と伝統広東料理を組み入れたお勧めのディナーコース

一口開心
一口のお楽しみ
Amuse

繽紛海鮮配彩菜海蜇盆
シェフセレクト 海鮮とクラゲのオードブル盛り合わせ
冬の彩り野菜のバラエティ

Chef’s Selected Seafood and Jelly Fish, Marinated Winter Vegetables Appetizer

香芒蝦球配火麻仁海鮮生菜包
海老のヘルシーマンゴーマヨネーズソース と 麻の実ナッツ入り海鮮レタスカップ包み
Deep Fried Prawns with Original Healthy Mango Mayonnaise Sauce, Wok-Sautéed Seafood with Hemp Seeds and Lettuce Cup

鴨葱药膳燉湯翅
フカヒレ入り 鴨肉と下仁田葱の滋養薬膳蒸しスープ
Double-Boiled Healthy Soup with Shark’s Fin, Duck Meat, Leek, Wolfberry

清蒸東星斑
東星ハタの “清蒸(チェンヅェン)”
香港スタイル 葱生姜のフィッシュ醤油ソース

Steamed Star Grouper Fish with Scallion, Ginger and Fish Soy Sauce, Hong Kong Style

旬菜胡椒香清湯和牛腩
和牛ブリスケットと和牛テールの廣東風蒸し煮込み 季節野菜と共に
Stewed Wagyu Brisket and Wagyu Tail with Clear Broth and Seasonal Vegetables

馬友姜粒彩菜炒飯
香港の発酵塩漬け魚 “馬友(マーヤウ)” と彩り野菜のチャーハン アマランサス入り
Wok-Fried Rice with Hong Kong Fermented Salty Fish and Vegetables, Amaranth Seeds

紅艶士多啤梨杏仁豆腐
プラセンタエキス入り バラの香りの杏仁豆腐 苺とアロエを添えて
Chinese Almond Pudding with Strawberry, Aloe, Rose Jelly

16,500
per person

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。