Skip to content

歓燕

DELIGHT SWALLOW
オリジナル料理と伝統広東料理を組み入れたお勧めのディナーコース

一口開心
一口のお楽しみ
Amuse

彩菜海鮮配双味海蜇白鶏盆
シェフセレクト海鮮とクラゲ、茹で鶏の盛り合わせ
彩り野菜のバラエティ 桜の香りを添えて
Chef’s Selected Seafood, Jelly Fish, Cold Chicken and Vegetables Appetizer

香芒蝦球配油菜花汁炒火蟲魷魚
海老のヘルシーマンゴーマヨネーズソース と ホタルイカの炒め 菜の花の山椒風味ソース
Deep Fried Prawns with Original Healthy Mango Mayonnaise Sauce,
Wok-Sautéed Firefly Squid with Rape Blossom Sauce

西洋菜蛤燉湯翅
フカヒレ入り 地蛤とクレソンの上湯スープ
Double-Boiled Hard Shell Clam and Watercress Soup with Shark’s Fin

清蒸東星斑
東星ハタの “清蒸(チェンヅェン)”
香港スタイル 葱生姜のフィッシュ醤油ソース

Steamed Star Grouper Fish with Scallion, Ginger and Fish Soy Sauce, Hong Kong Style

和牛花西葫芦配和牛絲餅包
和牛ヒレ肉詰め花ズッキーニの米粉揚げ と 和牛モモ肉と甘味噌のクレープ捲き
Deep Fried Zucchini Flower with Wagyu Beef and Rice Flour, Crepe Roll with Wagyu Beef and Sweet Miso

櫻花蝦蟹肉炒飯
桜海老と蟹肉のチャーハン アマランサス入り
Sakura Shrimp Fried Rice with Crab Meat and Amaranth Seeds

燕液旬鮮果汁杏仁豆腐
マヌカハニー入り 杏仁豆腐 燕の巣ライチゼリーとオレンジピューレを添えて
Chinese Almond Pudding with Manuka Honey, Swallow’s Nest and Orange Puree

16,500
per person

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。