Skip to content

頭盆

APPETIZER
前菜

繽紛葱姜香海蜇大螯蝦配彩虹健康蔬食碟盆
オマール海老とクラゲの葱生姜風味 冬野菜のバラエティ
オリジナルEXO醤添え
1person
Cold Lobster and Jelly Fish with Scallion and Ginger, Marinated Winter Vegetables
3,800

彩虹健康蔬食碟
季節の健康野菜のオードブル盛り合わせ
Vegan Menu
Varieties of Seasonal Marinated Vegetables and Pickles
2,600

花椒麻醤棒棒鶏
バンバンジー 花椒(ホアジャオ)の香りの練り胡麻ソース 旬野菜のピクルス添え
Shredded Cold Chicken with Szechuan Pepper Flavored Sesame Sauce and Pickled Vegetables
3,000

麻香海蜇酸蔬菜
クラゲの胡麻オイル風味和え 季節野菜のピクルスと共に
Sesame Oil Marinated Jelly Fish with Seasonal Vegetable Pickles
3,400

生寒鰤魚片柚子香火麻仁旬蔬菜
寒ブリの刺身サラダ仕立て 柚子風味 麻の実ナッツのアクセント
1person
Winter Yellowtail Salad with Vegetables and Hemp Seeds, Yuzu Citrus Flavor
3,400

魚翅・湯羹

SHARK’S FIN & SOUP
フカヒレ料理・スープ

旬天菜上湯鮑翅
フカヒレ姿煮
金華ハムの上湯とろみスープ仕立て 彩り野菜と共に 1person

Braised Supreme Whole Shark’s Fin with Chinese Ham Broth Soup and Vegetables
12,000

蟹肉散翅珍珠有机胡蘿ト羹
フカヒレと蟹肉入り 有機人参のとろみスープ 真珠パウダー添え
1person
Shark’s Fin Thick Soup with Crab Meat, Organic Carrot, Pearl Powder
3,200

福建紫菜上湯竹笙翅
フカヒレと福建海苔、キヌガサ茸の上湯とろみスープ
1person
Shark’s Fin Thick Soup with Fujian Seaweed and Bamboo Pith
3,200

燕液鶏茸蘿白羹
燕の巣コラーゲン入り 大根のチキンとろみスープ 彩り大根と共に
1person
Daikon Radish Soup with Minced Chicken and Swallow’s Nest
2,400

“齋”佛跳牆
オリジナル精進蒸しスープ
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作った “佛跳牆(ファッテューチョン)” 1person

Vegan Menu
“Buddha Jump Over the Wall” Double-Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup
2,000

点心・廣東蔬菜

DIM SUM VEGETABLES
点心・廣東野菜

靚三蒸餃
季節の蒸し点心 三種 1person
Three Kinds of Seasonal Steamed Dumplings
1,200

素鴨薄餅巻
ベジタリアン鴨肉のクレープ捲き 2peaces
Vegan Menu
Vegetarian Duck Wrapped in Chinese Crape
1,800

炸干貝香炒塌菜
塌菜(ターツァイ)の炒め 干し貝柱のアクセント
2,600
Wok-Sautéed Spinach Mustard with Dried Scallop

老陳醋石榴炸腐皮
彩り野菜と生湯葉の酢豚風 熟成陳醋とザクロビネガーの甘酢ソース
Vegan Menu
Wok-Fried Fresh Tofu Skin and Vegetables with Pomegranate Black Vinegar Sauce

2800

酥炸素蝦腐皮有机胡蘿ト
生湯葉とヴィーガンシュリンプの米粉揚げ 有機人参ソース仕立て
Vegan Menu
Deep Fried Fresh Tofu Skin and Vegan Shrimp with Organic Carrot Sauces
3,000

馬告香豆浆素鮑白菜
ベジタリアン鮑と白菜の豆乳クリームソース 馬告(マーガオ)のアクセント
Vegan Menu
Braised Vegetarian Abalone and Hakusai Cabbage with Soy Milk Sauce
3,600

海鮮類

SEAFOOD
海鮮料理

火麻仁海鮮生菜包
麻の実ナッツ入り海鮮レタスカップ包み
2peaces / 2,400
Wok-Sautéed Seafood with Hemp Seeds and Lettuce Cup

香芒生汁蝦球
海老のヘルシーマンゴーマヨネーズソース炒め リーフサラダ添え
Deep Fried Prawns with Original Healthy Mango Mayonnaise Sauce
3,200

三姜茸辣茄汁蝦球
海老のチリソース 三種のジンジャー(ウコン、ガランガル、生姜)入り
Braised Prawns with Original Tomato Chili Sauce Flavored with Three Kinds of Ginger
3,200

清蒸東星斑
東星ハタの “清蒸(チェンヅェン)” 葱生姜のフィッシュ醤油ソース
Steamed Star Grouper Fish with Scallion and Ginger Soy Sauce, Hong Kong Style
2peaces / 5,200

蠔汁芋頭皇鮑魚
鮑とタロ芋のオイスターソース煮 季節野菜と共に
Braised Sliced Abalone and Taro Potato with Collagen Oyster Sauce
5,600

豉汁煎斑塊配辣醤百花釀蟹鉗
東星ハタの香り焼き と 蟹爪の海老すり身揚げ
Pan-Fried Star Grouper Fish, Deep Fried Crab Claw with Shrimp Paste
6,000

肉類

MEAT
肉料理

老陳醋桑椹咕嚕肉
熟成陳醋と桑の実で作ったオリジナルソースの黒酢豚 季節野菜を添えて
Sweet and Sour Pork with Chinese Black Vinegar Sauce Made with Pomegranate and Mulberry Juice
3,200

豆豉醤汁盬麹酒醸泡豬肉
塩麹と酒醸でマリネした豚ロース肉の香り焼き 荳豉入りオイスターソース
Pan-Fried Marinated Pork Loin and Seasonal Vegetables with Black Beans Oyster Sauce
3,200

蜜汁花彫話梅排骨
豚スペアリブの紹興酒煮込み 話梅入りジンジャーハニーソース
タロ芋のマッシュと季節野菜添え

2peaces
Braised Pork Spareribs with Chinese Rice Wine and Ginger Honey Sauce,
Mushed Taro Potato and Vegetables

4,800

胡椒清湯旬菜和牛腩
和牛ブリスケットと和牛テールの広東風蒸し煮込み 季節野菜と共に
Stewed Wagyu Brisket and Wagyu Tail with Clear Broth and Seasonal Vegetables
5,200

七彩黒椒炒和牛肉片
和牛ヒレ肉と旬野菜の黒胡椒ソース炒め
Wok-Sautéed Wagyu Tenderloin and Vegetables with Black Pepper Sauce
6,200

麺・飯

RICE & NOODLE
麺・飯類

冬天菜VXO炒飯
アマランサス入り 彩り野菜とVXO醤のチャーハン
Vegetable Fried Rice with VXO Sauce and Amaranth Seeds
2,000

海鮮生菜炒飯
海鮮とレタスのチャーハン アマランサス入り
Seafood Fried Rice with Lettuce and Amaranth Seeds
2,400

牛粒生姜炒飯
和牛ヒレ肉と松の実のチャーハン アマランサス入り
Wagyu Tenderloin Fried Rice with Pine Nuts and Amaranth Seeds
3,000

港式蝦子雲呑湯麺
海老雲呑入り 香港細麺のスープヌードル
Hong Kong Noodles Soup with Shrimp Wonton
2,400

豉油皇炒麺
黄ニラともやしの香港焼きそば
Pan-Fried Hong Kong Noodles with Yellow Chive and Bean Sprout
2,000

燕麦奶紅糟坦々湯粉絲
オーツミルクと中国紅麹味噌入り 坦々春雨ヌードル
Vegan Menu
Glass Noodles Soup with Spicy Sesame and Oats Milk
2,400

甜甜蜜蜜

DESSERT
デザート

旬水果大黄酒醸湯圓
ナツメ餡の白玉団子、白木耳、クコの実、季節のフルーツ入り
ルバーブの薬膳デザート

Vegan Menu
Healthy Rhubarb Dessert with Rice Dumpling, White Jelly Fungus, Wolfberry and Seasonal Fruits
1,200

桃胶牛油果椰子汁
桃の樹液 “桃膠(トウガウ)” と季節フルーツ入り アボカド風味ココナッツミルク
Avocado Coconut Milk with Peach Sap and Seasonal Fruits
1,600

蘭香子蘆薈玫魂花香杏仁豆腐
マヌカハニー入り バラの香りの杏仁豆腐 バジルシードとアロエ果肉をご一緒に
Chinese Almond Pudding with Manuka Honey and Basil Seeds, Aloe, Rose Jelly
1,600

水果阿薩伊乳酪布丁
プラセンタエキス入り アサイーの美容ヨーグルトプディング
旬の果実をご一緒に

Acai Yogurt Pudding with Seasonal Fruits
1,600

夢想笑臉芒果布甸
特製マンゴープリン プラセンタエキス入り
ライチ風味の燕の巣コラーゲンゼリーと完熟マンゴーのピューレ添え

Original Mango Pudding with Lychee Flavored Swallow’s Nest and Mango Puree
1,800

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。