頭盆
秋天菜海蜇鱒貽貝繽紛蔬菜盆
シェフセレクト冷製オードブル盛り合わせ
・富士山湧水マスのマリネ・ムール貝の葱生姜風味・くらげの胡麻オイル風味和え・季節野菜のバラエティ
1person
Chef’s Selected Seasonal Appetizers Plate
Marinated Salmon Trout, Cold Mussel, Sesame Oil Marinated Jelly Fish, Pickled Vegetables
3,800
彩虹健康蔬食碟
季節の健康野菜のオードブル盛り合わせ
Vegan Menu
Varieties of Seasonal Marinated Vegetables and Pickles
2,600
花椒麻醤棒棒鶏
バンバンジー 花椒(ホアジャオ)の香りの練り胡麻ソース 旬野菜のピクルス添え
Shredded Cold Chicken with Szechuan Pepper Flavored Sesame Sauce and Pickled Vegetables
3,000
麻香海蜇酸蔬菜
クラゲの胡麻オイル風味和え 季節野菜のピクルスと共に
Sesame Oil Marinated Jelly Fish with Seasonal Vegetable Pickles
3,400
姜葱茸拌魷魚片
アオリイカの葱生姜和え 旬野菜のバラエティ
Bigfin Reef Squid with Scallion and Ginger Sauce, Seasonal Vegetable Pickles
3,200
魚翅・湯羹
旬天菜上湯鮑翅
フカヒレ姿煮
金華ハムの上湯とろみスープ仕立て 彩り野菜と共に 1person
Braised Supreme Whole Shark’s Fin with Chinese Ham Broth Soup and Vegetables
12,000
松菌瑪咖竹絲雞燉湯翅
松茸、フカヒレ、鳥骨鶏、マカ入り 滋養薬膳蒸しスープ 1person
Double-Boiled Healthy Soup with Shark’s Fin, Black Chicken, Matsutake Mushroom, Peruvian Herb
3,000
蒸水蛋黄姜干貝香菇羹
フカヒレ入り ウコンとキノコのとろみスープ 干し貝柱風味
茶碗蒸し仕立て 1person
Shark’s Fin, Mushrooms and Dry Scallop Soup with Steamed Egg Tofu
3,000
美麗真珠燕窩菜花羹
燕の巣入り カリフラワーのスープ 中国美容サプリメント真珠パウダーと共に 1person
Cauliflower Chicken Soup with Swallow’s Nest and Pearl Powder
2,400
“齋”佛跳牆
オリジナル精進蒸しスープ
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作った “佛跳牆(ファッテューチョン)” 1person
Vegan Menu
“Buddha Jump Over the Wall” Double-Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup
2,000
点心・廣東蔬菜
靚三蒸餃
季節の蒸し点心 三種 1person
Three Kinds of Seasonal Steamed Dumplings
1,200
蝦韮饅頭
海老入り焼きニラ饅頭 辣椒醤(ラージョウジャン)添え 2peaces
Pan-Fried Chive Dumpling with Shrimp with Hong Kong Chili Sauce
1,800
VXO香煎紅羅白糕
人参とビーツの廣東大根餅の香り焼き オリジナルVXO醤ソース 2peaces
Vegan Menu
Pan-Fried Carrot and Beats Cake with Original VXO Sauce
1,800
是日広東蔬菜
本日の廣東野菜の炒め
Today’s Recommended Wok-Sautéed Cantonese Vegetable
2,400
紫菜葫芦千素蠔竹捲
干瓢と福建海苔の湯葉包み揚げ ベジタリアンオイスターソース煮込み
Vegan Menu
Deep Fried Yuba Roll with Dried Gourd and Fujian Seaweed, Vegetarian Oyster Sauce
2800
蘑茹䅗瓜扒炸豆腐
揚げ豆腐と秋茄子の豆鼓風味 廣東野菜と共に
Vegan Menu
Deep Fried Tofu and Autumn Eggplant with Fermented Black Beans
2,800
海鮮類
香芒生汁蝦球
海老のヘルシーマンゴーマヨネーズソース炒め リーフサラダ添え
Deep Fried Prawns with Original Healthy Mango Mayonnaise Sauce
3,200
三姜茸辣茄汁蝦球
海老のチリソース 三種のジンジャー(ウコン、ガランガル、生姜)入り
Braised Prawns with Original Tomato Chili Sauce Flavored with Three Kinds of Ginger
3,200
EXO翡翠汁魷魚片
アオリイカと秋野菜のグリーンソース仕立て EXO醬添え
Wok-Sautéed Bigfin Reef Squid and Autumn Vegetables with Green Sauce, EXO Sauce
3,800
蟹肉友蝦瓜煎霊菇
オマールの海老爪と蟹肉の炒め 白嶺茸の香り焼き添え
Wok-Sautéed Lobster Claw and Crab Meat with Abalone Mushroom
4,200
清蒸東星斑
東星ハタの “ 清蒸(チェンヅェン)”
葱生姜のフィッシュ醤油ソース
2peaces
Steamed Grouper Fish with Scallion and Ginger Soy Sauce, Hong Kong Style
5,200
蒜茸粉絲蒸鮑魚
鮑と春雨のガーリック蒸し 香港風フィッシュ醤油ソース 2peaces
Steamed Abalone with Garlic and Glass Noodles, Fish Soy Sauce
6,200円
肉類
老陳醋桑椹咕嚕肉
熟成陳醋と桑の実で作ったオリジナルソースの黒酢豚 季節野菜を添えて
Sweet and Sour Pork with Chinese Black Vinegar Sauce Made with Pomegranate and Mulberry Juice
3,200
香味魚汁炸矮瓜白灼鶏片
秋茄子と鶏胸肉のしゃぶしゃぶ 葱生姜の香味ソース
Parboiled Sliced Chicken Breast and Autumn Eggplant with Scallion and Ginger Sauce
3,200
濃猪汁豉油炆肉排
豚スペアリブのやわらか煮 2peaces
たまり醤油のコラーゲンソース 季節野菜と里芋マッシュ添え
Braised Pork Spare Ribs with Collagen Soy Sauce, Mushed Japanese Taro Potato and Sautéed Vegetables
4,800
七彩黒豉椒炒和牛肉片
和牛ヒレ肉と季節野菜のオイスター醤油炒め
ブラックビーンズ黒胡椒風味
Wok-Sautéed Wagyu Tenderloin and Vegetables with Black Beans Oyster Sauce
6,200
豆豉烤和牛扒配松菌炸米椒
和牛ヒレ肉のロースト 豆鼓風味
松茸餡のライスペーパー揚げ ルッコラと無花果のサラダ添え
Roasted Wagyu Tenderloin with Fermented Black Beans,
Deep Fried Mushrooms Rice Paper, Rocket Salad with Fig
7,400
麺・飯
咸菜荳酥上素炒飯
香港漬け菜と香り大豆のアマランサス入り 野菜チャーハン
Vegetables Fried Rice with Hong Kong Pickles, Fried Soy Beans and Amaranth Seeds
2,000
蟹肉干貝炒飯
蟹肉と干し貝柱のチャーハン アマランサス入り
Crab Meat Fried Rice with Dry Scallop and Amaranth Seeds
2,800
牛粒生姜炒飯
和牛ヒレ肉と松の実のチャーハン アマランサス入り
Wagyu Tenderloin Fried Rice with Pine Nuts and Amaranth Seeds
3,000
港式蝦子雲呑湯麺
海老雲呑入り 香港細麺のスープヌードル
Hong Kong Noodles Soup with Shrimp Wonton
2,400
黄豆彩菜健康的炸醤麺
大豆と彩り野菜のヘルシー炸醤麺(ジャージャーメン)
Hong Kong Noodles with Soy Bean, Vegetables and Sweet Miso
2,400
七彩豆肉絲湯米粉
彩り野菜と大豆ミートのスープビーフン 柚子風味の塩麹豆板醤添え
Vegan Menu
Rice Noodles Soup with Soy Meat and Vegetables, Yuzu Flavored Szechuan Bean Chili Paste
2,400
甜甜蜜蜜
美人白果薏苡糖水
無花果、栗、銀杏、ハトムギ入り 香港ビューティー美肌豆乳デザートスープ
Vegan Menu
Healthy Sweet Soup with Fig, Chestnut, Ginkgo Nut and Tear Grass
1,200
養生梨雪耳棗麦卢卡蜂蜜糖水
梨、白きくらげ、ナツメ、マヌカハニー入り 美容デザートスープ
Healthy Sweet Soup with Pear, White Jelly Fungus, Jujube, Manuka Honey
1,200
烤蘋果麦卢卡蜂蜜杏仁豆腐
マヌカハニー入り杏仁豆腐 焼きリンゴのブリュレと共に
Chinese Almond Pudding with Manuka Honey and Apple Creme Brulee
1,400
雪蛤香橙椰汁南瓜露
南瓜のココナッツミルク オレンジと香港ビューティーコラーゲン “雪蛤(シュッカプ)”と共に
Pumpkin Coconut Milk with Orange and Chinese Healthy Herb Hasma
1,600
夢想笑臉芒果布甸
特製マンゴープリン プラセンタエキス入り
ライチ風味の燕の巣コラーゲンゼリーと完熟マンゴーのピューレ添え
Original Mango Pudding with Lychee Flavored Swallow’s Nest and Mango Puree
1,600
All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。