頭盆
彩菜海鮮配双味海蜇白鶏盆
シェフセレクト 海鮮とクラゲ、茹で鶏のオードブル盛り合わせ
1person
Chef’s Selected Seafood and Jelly Fish, Cold Chicken Appetizer Plate
3,800
彩虹健康蔬食碟
季節の健康野菜のオードブル盛り合わせ
Vegan Menu
Varieties of Seasonal Marinated Vegetables and Pickles
2,400
花椒麻醤棒棒鶏
バンバンジー 花椒(ホアジャオ)の香りの練り胡麻ソース 旬野菜のピクルス添え
Shredded Cold Chicken with Szechuan Pepper Flavored Sesame Sauce and Pickled Vegetables
2,800
麻香海蜇酸蔬菜
くらげの胡麻オイル風味和え 春野菜のピクルス添え
Sesame Oil Marinated Jelly Fish with Seasonal Vegetable Pickles
3,200
新洋葱汁燻櫻鱒配蔬菜
サクラマスの燻製 新玉葱ソース 旬野菜のバラエティ
Smoked Sakura Trout with Onion Sauce and Seasonal Vegetable Pickles
3,200
魚翅・湯羹
旬天菜上湯鮑翅
フカヒレ姿煮
金華ハムの上湯とろみスープ仕立て 彩り野菜と共に 1person
Braised Supreme Whole Shark’s Fin with Chinese Ham Broth Soup and Vegetables
12,000
西洋菜蛤燉湯翅
フカヒレ入り 地蛤とクレソンの上湯スープ 1person
Double-Boiled Hard Shell Clam and Watercress Soup with Shark’s Fin
3,000
蟹肉生海苔魚翅羹
蟹肉と生海苔入り フカヒレのとろみスープ 1person
Shark’s Fin Thick Soup with Crab Meat and Seaweed
3,000
真珠燕液鶏茸青豆羹
燕の巣入り グリーンピースと鶏挽肉のとろみスープ 真珠パウダー添え 1person
Green Peas and Minced Chicken Soup with Swallow’s Nest and Pearl Powder
2,400
“齋”佛跳牆
“佛跳牆(ファッチューチョン)”
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作ったオリジナル精進蒸しスープ 1person
Vegan Menu
“Buddha Jump Over the Wall” Double-Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup
2,000
点心・廣東蔬菜
靚三蒸餃
季節の蒸し点心 三種 1person
Three Kinds of Seasonal Steamed Dumplings
1,200
素蛎油蒸薯仔蓮藕麺筋
蓮根と新じゃが芋の揚げ麩詰めヴィーガンオイスターソース蒸し 1person
Vegan Menu
Steamed Fried Wheat Gluten with Lotus Root and Potato, Vegan Oyster Sauce
1,000
是日広東蔬菜
本日の廣東野菜の炒め
Today’s Recommended Wok-Sautéed Cantonese Vegetable
2,400
素麻婆荳腐
ベジタリアン麻婆豆腐 豆乳仕立て
Vegan Menu
Vegetarian Mabo Tofu with Soy Milk Spicy Soup
3,000
松露豆漿芝士白芦笋
ホワイトアスパラガスの豆乳湯葉ソース 白木耳添え トリュフと共に
Vegan Menu
Poached White Asparagus with Soy Milk Yuba Sauce, White Jelly Fungus and Truffle
3,800
海鮮類
彩菜桜蝦包餅捲
桜海老と彩り野菜のクレープ捲き 2peaces
Sakura Shrimp Crepe Roll with Shredded Vegetables
2,400
香芒生汁蝦球
海老のヘルシーマンゴーマヨネーズソース炒め リーフサラダ添え
Deep Fried Prawns with Original Healthy Mango Mayonnaise Sauce
3,000
三姜茸辣茄汁蝦球
海老のチリソース 三種のジンジャー(ウコン、ガランガル、生姜)入り
Braised Prawns with Original Tomato Chili Sauce Flavored with Three Kinds of Ginger
3,000
油菜花汁炒火蟲魷魚
ホタルイカと季節野菜の炒め 菜の花の山椒風味ソース
Wok-Sautéed Firefly Squid and Seasonal Vegetables with Rape Blossom Sauce
3,400
清蒸東星斑
東星ハタの “ 清蒸(チェンヅェン)”
葱生姜のフィッシュ醤油ソース
2peaces
Steamed Grouper Fish with Scallion and Ginger Soy Sauce, Hong Kong Style
5,200
蠔汁蝦芋皇鮑魚
鮑と天白どんこ椎茸のオイスターソース煮 廣東野菜と共に
Braised Sliced Abalone and Donko Shiitake Mushroom with Collagen Oyster Sauce
6,000
肉類
新洋葱汁時蔬炒猪肉
豚肩ロース肉のしゃぶしゃぶと旬野菜の炒め 新玉ねぎと豆鼓の熟成陳醋ソース
Wok-Sautéed Sliced Pork and Seasonal Vegetables with Original Onion Black Vinegar Sauce
3,200
老陳醋桑椹咕嚕肉
熟成陳醋と桑の実で作ったオリジナルソースの黒酢豚 季節野菜を添えて
Sweet and Sour Pork with Chinese Black Vinegar Sauce Made with Pomegranate and Mulberry Juice
3,200
豉椒焼汁煎猪肉
豚ロース肉の香り焼き 荳豉とたまり醤油のコラーゲンソース 春野菜と共に
Pan-Fried Pork Loin and Spring Vegetable with Sweet Soy Sauce and Chinese Fermented Black Beans
3,800
七彩黒豉椒炒和牛肉片
和牛ヒレ肉と旬野菜の荳豉入りオイスターソース炒め 黒胡椒風味
Wok-Sautéed Wagyu Tenderloin and Seasonal Vegetables with Black Beans, Oyster Sauce
6,000
山菜豉汁煎和牛扖
和牛ヒレ肉のカットステーキ 春野菜の炒め と フキノトウの豆鼓和えを添えて
Wagyu Tenderloin Steak with Spring Vegetable and Japanese Butterbur Scape Sauce
7,200
麺・飯
春彩根三葉紅米炒飯
春の彩り根みつばの炒飯 赤米とアマランサス入り
Japanese Parsley Fried Rice with Ancient Rice and Amaranth Seeds
2,000
櫻花蝦蟹肉炒飯
桜海老と蟹肉のチャーハン アマランサス入り
Sakura Shrimp Fried Rice with Crab Meat and Amaranth Seeds
2,600
牛粒旬菜松子炒飯
和牛ヒレ肉とうるい、松の実のチャーハン アマランサス入り
Wagyu Tenderloin Fried Rice with Pine Nuts and Amaranth Seeds
2,800
港式蝦子雲呑湯麺
海老雲呑入り 香港細麺のスープヌードル
Hong Kong Style Shrimp Wonton Soup Noodle
2,400
蟹肉旬茶煎麺
蟹肉と季節野菜のあんかけ焼きそば
Stir Fried Hong Kong Noodles with Crab Meat and Seasonal Vegetables
2,400
龍井茶煎筍炸十五穀米
十五穀米の龍井(ロンジン)茶漬け 焼き春筍を添えて 1person
Vegan Menu
Steamed Rice Cereals with Chinese Green Tea and Baked Bamboo Shoots
1,000
甜甜蜜蜜
健康西洋菜蜜檸檬嗜哩糖水
クレソン、蜜ナツメ、杏仁の健康デザートスープ 香港スタイル
レモンゼリーと共に
Vegan Menu
Hong Kong Classic Healthy Sweet Soup with Watercress and Chinese Almond, Lemon Jelly
1,200
士多啤梨紫芋椰汁
紫芋のココナッツミルク いちご、黒タピオカ、香港ビーンズと共に
Purple Sweet Potato Coconut Milk with Strawberry and Hong Kong Beans, Tapioca Ball
1,400
士多啤梨麻香牛乳布甸
プラセンタエキス入り 白胡麻プリン 苺とフランボワーズのソース
Sesame Flavored Milk Pudding with Strawberry and Raspberry Sauce
1,400
燕液旬鮮果汁杏仁豆腐
マヌカハニー入り 杏仁豆腐 燕の巣ライチゼリーとオレンジピューレを添えて
Chinese Almond Pudding with Manuka Honey, Swallow’s Nest and Orange Puree
1,600
夢想笑臉芒果布甸
特製マンゴープリン プラセンタエキス入り
燕の巣ライチゼリーと完熟マンゴーのピューレ添え
Original Mango Pudding with Lychee Flavored Swallow’s Nest and Mango Puree
1,600
All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。