Skip to content

頭盆

APPETIZER
前菜

海蜇海鮮繽紛蔬菜盆
シェフセレクト海鮮オードブルの盛り合わせ
1person

Marinated Seafood Appetizers Plate

3,800

彩虹健康蔬食碟
季節の健康野菜のオードブル盛り合わせ
Vegan Menu
Varieties of Seasonal Marinated Vegetables and Pickles
2,400

柚香姜葱茸鮮魚滑沙律
鮮魚の刺身サラダ 柚子風味の葱生姜ソース 木の実のアクセント
Sliced Low Fish Salad with Yuzu Citrus Flavored Scallion Ginger Sauce and Nuts
2,800

麻香海蜇酸蔬菜
くらげの胡麻オイル風味和え 春野菜のピクルス添え
Sesame Oil Marinated Jelly Fish with Seasonal Vegetable Pickles
3,200

燻章魚配蔬菜
真ダコの燻製 香味ソース 旬野菜のバラエティ
Smoked Octopus with Chinese Dressing and Seasonal Vegetable Pickles
3,000

魚翅・湯羹

SHARK’S FIN & SOUP
フカヒレ料理・スープ

旬天菜上湯鮑翅
フカヒレ姿煮
金華ハムの上湯とろみスープ仕立て 彩り野菜と共に 1person

Braised Supreme Whole Shark’s Fin with Chinese Ham Broth Soup and Vegetables
12,000

鴨葱药膳燉湯翅
フカヒレ入り 鴨肉と下仁田葱の滋養薬膳蒸しスープ 1person
Double-Boiled Healthy Soup with Shark’s Fin, Duck Meat, Leek, Wolfberry
3,000

蟹肉竹笙會生翅
蟹肉とキヌガサダケ入り フカヒレ上湯とろみスープ 1person
Shark’s Fin Thick Soup with Crab Meat and Bamboo Pith
3,000

燕液鶏茸蘿白羹
燕の巣コラーゲン入り 大根のチキンとろみスープ 彩り大根と共に 1person
Daikon Radish Soup with Minced Chicken and Swallow’s Nest
2,400

“齋”佛跳牆
“佛跳牆(ファッチューチョン)”
数種類のキノコと廣東乾燥野菜で作ったオリジナル精進蒸しスープ 1person

Vegan Menu
“Buddha Jump Over the Wall” Double-Boiled Chinese Mushrooms and Vegetable Soup
2,000

点心・廣東蔬菜

DIM SUM VEGETABLES
点心・廣東野菜

靚三蒸餃
季節の蒸し点心 三種 1person
Three Kinds of Seasonal Steamed Dumplings
1,200

素鴨薄餅巻
ベジタリアン鴨肉のクレープ捲き 2peaces
Vegan Menu

Vegetarian Duck Wrapped in Chinese Crape Roll
2,000

素鴨薄餅巻
里芋の野菜餡入り カダイフ揚げ VXO醤ソース 2peaces
Vegan Menu

Deep Fried Vegetable Yam Cake with Original VXO Sauce
2,000

是日広東蔬菜
本日の廣東野菜の炒め
Today’s Recommended Wok-Sautéed Cantonese Vegetable
2,400

老陳醋石榴咕嚕豆肉
大豆団子と彩り野菜の酢豚風 熟成黒酢とザクロビネガーの甘酢ソース
Vegan Menu
Sweet and Sour Soy Meat Ball and Vegetables with Chinese Pomegranate Black Vinegar Sauce
2,600

松露豆浆素鮑白菜
ベジタリアン鮑と白菜の豆乳クリームソース トリュフ添え
Vegan Menu
Braised Vegetarian Abalone and Hakusai Cabbage with Soy Milk Sauce and Truffle
3,800

海鮮類

SEAFOOD
海鮮料理

火麻仁海鮮生菜包
麻の実ナッツ入り海鮮レタスカップ包み 2peaces
Wok-Sautéed Seafood with Hemp Seeds and Lettuce Cup
2,400

香芒生汁蝦球
海老のヘルシーマンゴーマヨネーズソース炒め リーフサラダ添え
Deep Fried Prawns with Original Healthy Mango Mayonnaise Sauce
3,000

三姜茸辣茄汁蝦球
海老のチリソース 三種のジンジャー(ウコン、ガランガル、生姜)入り
Braised Prawns with Original Tomato Chili Sauce Flavored with Three Kinds of Ginger
3,000

清蒸東星斑
東星ハタの “ 清蒸(チェンヅェン)”
葱生姜のフィッシュ醤油ソース

2peaces
Steamed Grouper Fish with Scallion and Ginger Soy Sauce, Hong Kong Style
5,200

蒜茸清蒸有頭蝦
有頭大海老のガーリック蒸し 香港スタイル
2peaces

Steamed Sea Tiger Prawn with Garlic and Glass Noodles
5,600

蠔汁蝦芋皇鮑魚
鮑と天白どんこ椎茸のオイスターソース煮 廣東野菜と共に
Braised Sliced Abalone and Donko Shiitake Mushroom with Collagen Oyster Sauce
6,000

肉類

MEAT
肉料理

柚香姜葱茸鮮魚滑沙律
鬱金鶏(ウコンドリ)の胸肉と旬野菜のサッと茹で 豆鼓入り香味ソース
Boiled Turmeric Chicken Breast with Ferment Black Beans and Spicy Sauce
3,200

八珍陳醋桑椹咕嚕肉
八珍陳醋と桑の実で作ったオリジナルソースの黒酢豚 季節野菜を添えて
Sweet and Sour Pork with Chinese Black Vinegar Sauce Made with Pomegranate and Mulberry Juice
3,200

蜜汁花彫話梅排骨
豚スペアリブの紹興酒煮込み 
話梅入りジンジャーハニーソース タロイモのマッシュと季節野菜添え
2peaces

Braised Pork Spareribs with Chinese Rice Wine and Ginger Honey Sauce, Mushed Taro Potato and Vegetables
4,800

七彩黒豉椒炒和牛肉片
和牛ヒレ肉と旬野菜の荳豉(トウチー)入りオイスターソース炒め
Wok-Sautéed Wagyu Tenderloin and Vegetables with Black Beans, Oyster Sauce
6,000

旬菜胡椒香清湯和牛腩
和牛ブリスケットと和牛テールの廣東風蒸し煮込み 季節野菜と共に
Stewed Wagyu Brisket and Wagyu Tail with Clear Broth and Seasonal Vegetables
6,000

香辣面包粉炸和牛
和牛ヒレ肉のスパイス風味パン粉揚げ 柱侯醤と赤塩のコンディメント
Deep Fried Wagyu Tenderloin with Spicy Crispy Bread, Vegetables and Two Condiments
7,200

麺・飯

RICE & NOODLE
麺・飯類

冬天菜VXO炒飯
アマランサス入り 彩り野菜とVXO醤のチャーハン
Vegetable Fried Rice with VXO Sauce and Amaranth Seeds
2,000

海鮮生菜炒飯
海鮮とレタスのチャーハン アマランサス入り
Seafood Fried Rice with Lettuce and Amaranth Seeds
2,600

牛粒生姜炒飯
和牛ヒレ肉と松の実のチャーハン アマランサス入り
Wagyu Tenderloin Fried Rice with Pine Nuts and Amaranth Seeds
2,800

港式蝦子雲呑湯麺
海老雲呑入り 香港細麺のスープヌードル
Hong Kong Style Shrimp Wonton Soup Noodle
2,400

蟹肉旬茶煎麺
蟹肉と季節野菜のあんかけ焼きそば
Stir Fried Hong Kong Noodles with Crab Meat and Seasonal Vegetables
2,400

豆肉崧紅糟坦々湯粉絲
オーツミルクと紅麹味噌入り 坦々春雨ヌードル
Vegan Menu
Chinese Glass Noodles with Spicy Sesame and Oat Milk Soup
2,000

甜甜蜜蜜

DESSERT
デザート

旬水果酒醸湯圓
ナツメ餡の白玉団子と白木耳、クコの実、季節のフルーツ入り
酒醸(チュウニャン)のスープデザート

Vegan Menu
Healthy Sweet Soup with Rice Dumpling, White Jelly Fungus, Wolfberry and Seasonal Fruits
1,200

桃胶牛油果椰子汁
桃の樹液 “桃膠(トウガウ)” と季節フルーツ入り アボカド風味ココナッツミルク
Avocado Coconut Milk with Peach Sap and Seasonal Fruits
1,400

亀苓膏旬果椰奶汁
亀ゼリーとアロエ入り 季節のフルーツとココナッツミルクのスープデザート
Coconut Milk Soup with Turtle Jelly, Aloe, Seasonal Fruits
1,400

燕窩士多啤梨杏仁豆腐
プラセンタエキス入り バラの香りの杏仁豆腐 ライチ風味の燕の巣コラーゲンゼリー添え
Chinese Almond Pudding with Rose Jelly and Lychee Flavored Swallow’s Nest
1,600

夢想笑臉芒果布甸
特製マンゴープリン プラセンタエキス入り
燕の巣コラーゲンゼリーライチ風味と完熟マンゴーのピューレ添え

Original Mango Pudding with Lychee Flavored Swallow’s Nest and Mango Puree
1,600

All prices are in Japanese Yen, including consumption tax and 10% service charge.
上記は日本円での表示価格です。消費税とサービス料10%が含まれています。